«It floored my ass»: Julian Cohen sjokkert over strømregningen hans | Mennesker

«Jeg fikk EDF-regningen som satte rumpa mi i bakken.» Julian Cohen la ikke skjul på det: strømregningen hans fikk ham til å hallusinere. Siden han forlot showet «Affaire Conclue» i France 2, har den annenrangs forretningsmannen ikke opptatt seg med noe annet prosjekt enn å renovere det gamle Hotel Dieu, som ligger i Châteaudun i Eure-et-Loir, hvor han har sitt hjem. Brukthandlere. Men etter en måneds arbeid er energinoten spesielt salt.


Sitat

«Det er en stor munn.»

Julian Cohen

14 000 euro. Dette er beløpet leverandøren krever av ham, som avslørt av forretningsmannen i en video lagt ut på hans sosiale nettverk. «Det er klart jeg kommer til å anke fordi det ikke er mulig og jeg vet ikke hvordan vi skal bruke det om en måned!» spør Julien, som sier han bare brukte to små varmeovner på 4,5 kg for å tørke belegget. .

«Det er en stor prat, jeg forstår ikke … Vel, ja, jeg forstår hvordan bakerne påvirkes, hvordan alle næringene som har strøm på bekostning, blir påvirket». Og for å konkludere: «En kontrast når strømprisen ikke er så høy, tror jeg vi blir lurt. Vel, jeg er syk.»

READ  Australsk visepremier sier at det kinesiske spionskipet Tianwang Singh 'lytter' midt i militære øvelser Verden | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *