Italiensk kringkaster på lekket opptak av taubaneulykke Italia

Italias allmennkringkaster Roy brenner For kringkasting lekket CCTV-opptak Taubaneulykke Den drepte 14 mennesker nær Stresa i Nord-Italia.

Forrige måned, taubanen som forbinder Magior Lake Feriestedby Stressa Den falt til bakken på et nærliggende fjell og drepte alle om bord, bortsett fra den fem år gamle israelske gutten som var på sykehuset.

Onsdag sendte Roy TV en video av ulykken, som krasjet til bakken før han kom tilbake til hytta nær sin siste stopp.

Aktor i Verbania – som har åpnet en etterforskning av vilkårlig drap og uaktsomhet – sa at beslutningen om å frigjøre videoen var «fullstendig irrelevant.»

CCTV-opptakene ble først sendt på et nyhetsprogram på den italienske kanalen Roy 3, og hytta var svak. Siden den gang har klippet blitt vist, helt eller delvis, av mange italienske medier på Internett, bare uskarpe ansiktene til noen ofre.

I en uttalelse til pressen sa advokat Olympia Posey at «slektninger ikke har blitt informert, og opptakene er forbudt.»

«Lidelsen til ofrenes familier bør ikke forverres ytterligere av slike handlinger,» la Bosi til og la til at den italienske databeskyttelseskommisjonen hadde oppfordret medier og brukere av sosiale medier til å slutte å dele opptakene.

Mange parlamentsmedlemmer krevde en forklaring fra kringkasteren, med henvisning til «full respekt for ofrene og deres familier».

Tidligere demokratisk utdanningsminister Valeria Fedeli sa i en uttalelse at tiltaket var «alvorlig» fordi det ble utført av offentlige tjenesteleverandører.

Roys leder, Marcello Fova, sa at han ville «begynne med etikk og nøye evaluere respekten som kan gis ofre og deres familier.»

Italiensk politi har arrestert tre toppledere i et kabelbilselskap. De er tiltalt Bevisst deaktivering av nødbremsen Dette bør forhindre at kabelen faller bakover når kabelen går i stykker.

READ  En flamsk ekspert var dypt bekymret for Omigran: "Vi må gjøre det samme som i Nederland: stenge alt. Nå."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *