Ivanka Trump og Jared Kushner tjente minst $ 24 millioner i sitt siste år i Det hvite hus

Paret, som fungerte som seniorrådgivere for tidligere president Donald Trump i løpet av sin fireårige periode, har gitt ut sine endelige uttalelser om finansiell informasjon siden den gang de tjente i disse rollene.

Parets inntekt var lavere enn tidligere år fordi de tjente mellom 2019.11.16.1m (.4 26.4m) og 7.157m (115m).

Fru Trump avslørte ikke avkastningen på virksomhetene hun drev før hun tiltrådte i Det hvite hus i januar 2017.

Selv om de tjente i sine respektive roller i fire år, fikk ikke Kushner og fru Trump betalt for sitt arbeid i Det hvite hus.

I tillegg til inntektene hennes for 2020 mottok Trump 4 1,4 millioner (2 1,02 millioner) fra sin andel i Trump International Hotel i Washington DC.

Imidlertid har Trumps eldste datter sett inntektene fra hotellkollaps de siste 12 månedene sammenlignet med 4 millioner dollar (2,9 millioner) året før.

Nedgangen i inntektene fra Trumps hotell kan ha blitt forårsaket av en koronavirusinfeksjon, som har tvunget hotell til å stenge de siste 10 månedene.

Paret ga også ut informasjon om viktige eiendeler og deres kunstsamling, som anslås å være mellom m 5m (£ 3,6m) og m 25m (m 18m).

Avsløringer avslørte også en liste over parets fremtidige interesser, inkludert bygging av golfbaner på Bali og Dubai og hotellbygging i New York City.

Etter at Trump og Mr. Kushner forlot sine stillinger i Det hvite hus forrige måned, har de flyttet til Miami, Florida, for å leie en leilighet i det ettertraktede området.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *