«I’ve got one foot in the grave»: Linda Evangelista kommer med hjerteskjærende avsløringer

Linda Evangelista har avslørt sin hemmelige kamp mot brystkreft, og forklarer at hun gjennomgikk en mastektomi og cellegiftbehandling for å slå sykdommen, men frykter for fremtiden.

Den 58 år gamle supermodellen åpnet opp om sin opprivende prøvelse i et nytt intervju med WSJ magazine tirsdag, da leger først oppdaget kreften under et årlig mammografi i desember 2018.

«Da marginene ikke så bra ut og andre helsefaktorer, motvillig ønsket å legge alt bak meg og ikke måtte forholde meg til det, valgte jeg en bilateral mastektomi.«, sa Evangelista under dette intervjuet.

Hun trodde hun var kreftfri og «bra for livet», men problemene hennes var så vidt begynt. I oktober 2022 oppdaget han en kul i brystet og tok umiddelbart en MR. Resultatene avslørte kreft i brystmuskelen hans.

«Grav et hull i brystet mitt«, husker Evangelista og sa til kirurgen sin: «Jeg vil ikke at det skal se pent ut. Jeg vil at du skal grave. Du burde se et hull i brystet mitt når du er ferdig. Forstår du meg? Jeg vil ikke dø av dette«.

Evangelista gjennomgikk deretter strålebehandling og kjemoterapi, noe som fikk håret til å falle av. «Det er nytt hår«, fortalte han WSJ Magazine.»De kom tilbake veldig mørke. De er enda mer krøllete enn før. For første gang mistet jeg alt håret på toppen av hodet, akkurat som min bestefar«.

READ  Vil Dounia Coesens (Romy) forlate snart? Skuespillerinnen holdt en fest for å si "farvel" til teamet

Etter behandlingen ble den kanadiskfødte modellen fortalt at prognosen hennes var «god» – et ord som fortsatt bekymrer henne. «Det er en sjanse for at det kan komme tilbake,» forklarte kirurgen ham.

Selv om hun nå er i remisjon, sier Evangelista at hun står i fare for at kreften kommer tilbake. «Jeg vet jeg har en fot i graven, men jeg er helt i feiringsmodus«, hun sa.

Evangelista er mor til en 16 år gammel sønn, Augustin, som hun deler med sin milliardæreksmann François-Henri Pinault. Supermodellen avslørte ikke hvordan sønnen hennes overvant kampen mot kreft, men hun åpnet opp om å starte en familie med Pinault. Den franske forretningsmannen er nå gift med Salma Hayek, som han deler en datter med.

«jeg elsker denne jenta«, sa Evangelista om «Frida»-skuespillerinnen.Hun er veldig familieorientert og veldig positiv. Hun var en velsignelse for oss… Hun var så sjenerøs og snill mot meg under cellegiften«.

Hver for seg sa Evangelista til WSJ-magasinet at hun ikke snakket om kampen mot kreft for å unngå medieoppmerksomhet.

«Jeg tiet. Bare noen få vet det. Og jeg er ikke en som deler alt«, hun sa.»Jeg sa til meg selv at jeg en dag skulle dele alt dette, men før jeg kommer meg gjennom denne perioden, vil jeg ikke gjøre det. Jeg vil ikke at Daily Mail venter utenfor døren min hver gang noe skjer«.

For flere år siden trakk Evangelista seg tilbake fra rampelyset etter å ha sagt at en prosess «Fettkoagulasjon«CoolSculptings sminke var»permanent vansiret” og “brutalt lemlestet”.

READ  Vida ble anklaget for plagiat av en ung artist: "Jeg føler meg angrepet i stedet for kopiert ..."

Han anla et søksmål på 50 millioner dollar mot CoolSculptings eier i juli i fjor for følelsesmessig nød og tap av inntekt.

I et intervju med Wall Street Journal angrer Evangelista på at hun ble fristet til å endre sitt fysiske utseende.

Evangelista er tilbake i rampelyset i dag når «The Supermodels»-dokuserien nærmer seg utgivelsen på AppleTV+, med premiere 20. september på Steam.

Serien sporer fremveksten til Evangelista og hennes samtidige Cindy Crawford, Christy Turlington og Naomi Campbell. En kvartett med rullebanedronninger dukker opp i Vogues septemberutgave.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *