Jack Snyder’s Justice League TV-sted Darkside slipper løs Omega Beams Uventet

Vi hadde ikke mye tid til å vente til Sock Snyder’s Justice League HBO vil slå Max, og de neste dagene på CPM vil være veldig spennende (så kom tilbake her for oppdateringer).

I mellomtiden er den nye TV-en med noen av de beste opptakene jeg noensinne har sett fra “Snyder Cut”, her. Det er bemerkelsesverdig å se Darkside slippe løs Omega Beams under vann. For det første har Snyder brakt skurkens krefter hit på en veldig humoristisk presis måte, men det faktum at han ser ut til å være i Atlantis er definitivt en stor avtale.

Ray Porter gir stemmen til Darkside i filmen og lover at det å se ham vil være et høydepunkt.

I Sock Snyder’s Justice LeagueBruce Wayne (Ben Affleck) koordinerer styrkene med Diana Prince (Calcutt) med planen om å utnevne et Metahumans-team for å beskytte verden mot trusselen om katastrofale priser, for å sikre at Superman (Henry Cavill) ikke er forgjeves. Bruce beviser at denne oppgaven er vanskeligere enn han forestilte seg, fordi hver fyr må møte spøkelsene fra sin egen fortid, overvinne det som har stoppet dem, la dem komme sammen og til slutt skape en enestående serie med helter.

Nå samlet, kan det være for sent å redde Batman (Affleck), Wonder Woman (Godot), Aquaman (Jason Momova), Cyborg (Ray Fisher) og Flash (Ezra Miller) fra Stephenwolf, Desat og Darkseat og deres forferdelige intensjoner. . Filmen sendes på HBO Max 18. mars.

Ta en titt på dette nye TV-stedet Sock Snyder’s Justice League I tweeten nedenfor:


Klikk på “Neste” -knappen nedenfor for å sjekke
Et sammenbrudd Justice League2 Plott!

10. Justice League 2 begynner

Etter hendelsene Justice League, Teamet gjenforenes for å takle en naturkatastrofe, men til slutt går de hver sin vei, da det er ting å håndtere i deres personlige liv.

Husk at den forrige versjonen av filmen var satt til å tilføre romantikk mellom Bruce Wayne og Lois Lane, selv om den ikke var en del av “Snyder Cut”, men var satt til å påvirke oppfølgeren i stor grad. Lois kan ha gått Superman igjen, men hun og Bruce jobber i hemmelighet sammen for å finne Lex Luthor. Imidlertid visste Dark Knight at hun gjemte noe.

I mellomtiden blir Lex med i et team. Dr. Poison slutter seg til et team sammen for å ødelegge skurkeligaen som fører tilsyn med kaptein Gold, Orm og Black Manda.

Hver av de dårlige fruktene skulle definitivt introduseres Fantastisk kvinne, Blits, Og Son of the Ocean Respektivt.

READ  Prins Philip helseoppdatering: Camila sier hertugen 'forbedrer seg litt'

9. Batman vs The Riddler

89832314551333344144534561433

Mens alt dette pågår, sliter Superman med å gå tilbake til sitt normale liv, og nå er Clark Kent “død”, og Lois får vite at hun er gravid. Wonder Woman finner en vei tilbake til Themiskra, og Flash hjelper Cyborg med å slette farens navn.

Amazon Menoliphe, som advarer Diana om Stephen Wolf-angrepet, hjelper henne med å få et glimt av hjemmet sitt, men Wonder Woman gjør seg også til en krigsgud og ser Superman bli drept.

Aquaman er involvert i Atlanterhavskonflikten, som fortsetter å kjempe en krig med det usett for å “forene de syv.” Batman er også veldig opptatt og ser på Riddle i det forlatte rommet. Lex nærmer seg skurken og finner ut hva som fungerte for ham i å løse anti-livsligningen … han gjorde det.

Med det skyter han seg foran Dark Knight.

8. Anti-livsligning

898323145513333441445345614

Lex klarer å implementere mammakasser, og planlegger å ta anti-livsligningen for seg selv.

Til sin overraskelse kom Darkseid og tok makten fra Lex, som han hadde forventet for tusenvis av år siden, da han sendte Stephenwolf til jorden i Justice League. Superman ba Batman om å forsvare Lois (“hans verden”) og kjemper mot skurken. Bruce og Lois krangler, og han sier at han ikke var faren da han fant ut at hun var gravid.

Lex forteller Darkseid at han har makten til å drepe Superman, men han vil ikke. I stedet vil han underkaste seg kretoneren for seg selv, og for å gjøre det må han være ødelagt. Luther peker i retning Darkseid i Luthers retning, og han kommer i podcasten. Bruce føler seg maktesløs og anmassende da Target bruker omega-bjelken for å drepe Lois.

Superman vitner om dette, men er mye tregere, og det kommer under Dark Side, og kontroll av anti-livsligningen.

7. Fallet i ligaen

898323145513333441445345614334433

Lexs gruppe angriper. Dr. Poison slipper løs en spesiell gass på halvguden, som dreper Amazons, inkludert Wonder Woman (som dør i morens armer etter hjemkomsten). I mellomtiden blir Aquaman beseiret av Orm og Black Manda, og Mera kan ikke unnslippe.

Dette forklarer deres fravær i Nightmare Chronology, og når Flash overlever Cyborgs intervensjon, blir Victor Stone revet i to.

Batman unnslipper ikke fra Superman, når han kommer ansikt til ansikt med Man of Steel Legs … han brenner ham der han står.

Fem år senere er vi på Nightmare-tidslinjen. Justice League kjemper for å beholde en verden styrt av Dark Side, og når de nærmer seg den ødelagte Wayne Manor, må de skynde seg fordi “han kommer”.

READ  Megan og Harry: Duke 'Besat' i et Oprah-intervju med kroppsspråkekspert | Royal | Nyheter

6. Justice League3

8983231455133334414453456143344332

Justice League 2 avsluttes, men den tredje filmen åpner med introduksjonen av grønt lys.

Han ankommer denne ødelagte jorden på jakt etter sin kompis og finner en uventet alliert i Batman (hjelper ham med å beskytte seg mot faraoene). Som blitsen viser dødskuddet en hjelpende hånd.

The Dark Knight advarer ham om å holde seg borte fra kampen fordi han er så verdifull, men Scarlett Speedster hører ikke på og blir nesten drept. Det grønne lyset redder ham, og deres ikoniske vennskap begynner. De kommer tilbake til Wayne Manor, som forklarer at Batman har en plan om å hindre Dark Side.

Space Farming superhelt er om bord, men de lurer på hvordan de planlegger å beseire skurken …

5. Gjør ting riktig

89832314551333344144534561433443

Cyborg bygger den kosmiske tredemøllen, men det er mange problemer med tidsreiser. For det første vet de ikke nøyaktig hvor Barry vil havne, og kan bare prøve å trekke den av en gang i året (når planetene er justert).

Jordens befolkning har falt til Darkside, som ble hans nye Paradigms eller Superman krigere. Slik mistet Deadshot datteren sin, og derfor måtte teamet stjele en morsboks. Det kraftige våpenet kan drive den kosmiske tredemøllen, men bare i fire 10 – 15 sekunder. Hva kunne Flash si til Batman i det øyeblikket?

De er alle enige om at “du må stoppe Lex”, men Bruce trekker deretter Barry til den ene siden og hvisker noe annet i øret, noe som kan være veldig nyttig. Scarlett Speedster er sjokkert.

Med det begynner oppgaven med å hente en morsboks.

4. Superman kjemper mot ligaen

8983231455133334414453456143344

De får det, men uten å tiltrekke seg Supermans oppmerksomhet. Deadshot prøver å bremse ham ned med en kryptonittkule, men Man of Steel blir drept.

Mera blir knust etter å ha prøvd å fjerne vann fra kroppen sin, og etter å ha brukt sitt forvrengte varmeblikk for å rydde helten, beviser Superman at Green Lantern ikke passer … og med ham! Cyborg blir kastet til faraoene, og etterlater bare Batman og kryptonitt-spydet hans.

Han klarer ikke å stoppe Superman og blir straffet av sin engangs allierte.

Imidlertid, kort før han når blitsen, klarer den raske mannen å løpe levende til rett tid!

3. Flash-melding

89832314551333344144534561433443323

Etter at Bruce kranglet med Lois, kommer Batcave til blitsen i øyeblikk og forteller ham at hun løy og at han faktisk er far til barnet.

READ  Bedre enn Bradys suksess: Super Bowl LVs beste annonser | Underholdning

Lois spør, denne gangen å kunne fortelle Batman hva de sist ønsket å møte før Dark Side-angrepet: Lex har satt sammen en gruppe som han planlegger å bruke for å målrette Justice League.

Igjen angriper Dark Side, og historien vil dukke opp igjen. Blitsen forsvinner, og Captive Crusader hopper inn, redder Lois, men tar et skudd fra Omega Beams. En kraftig, sint Superman tvinger Darkside til å trekke seg tilbake, og Lex tar grep for å forhindre at medheltene hans blir drept.

Injustice League er beseiret, men Bruce dør, og forteller Lois at de kunne ha bodd sammen utenfor hulen. Han går i krig for uansett hva hans ultimate oppgave vil være.

2. Fallet av Batman og den mørke siden

898323145513333441445345614334433232

Jorden forent mot den mørke siden. Verdens nasjoner forener styrkene sine for å stoppe skurken (og Lex), lede Wonder Woman Demiskra og bringe Aquaman Atlanteans tilbake i kamp.

Hele Green Light Force er også aktivt, og hele DC-universet (menn, Amazonas, Atlanteans og til og med romvesener) kommer sammen for å redde planeten.

Det er omkomne – Hippolytta dør av Dianas hender – men ligaen er ustoppelig; Blitsen er så rask nå at han kan være på to steder samtidig, mens Cyborg tar kontroll over morboksene og ødelegger dem for å svekke darksite.

Til slutt er det Batman som ofrer livet sitt for å bringe skurken til en slutt.

1. Etter 20 år …

8983231455133334414453456143344332321

Etter krigen ble Wonder Woman den nye lederen av Themiskra. Han forhandler om fred mellom alle land i verden, og skaper en ny æra for planeten.

Aquaman ble kronet til den perfekte hersker over Atlantis, og cyborg utviklet seg, ble gud for den digitale tidsalder og forvandlet seg tilbake til et menneske. Superman vet at Bruce er far til Lois ‘baby, men fortsatt elsker henne og vil være far til gutten. Med det har han en grunn til å bli kontorist igjen.

Det er to deler som mangler (hva skjedde med Lex og Flash?). Men tjue år senere spør Barbara Gordon, minnekommisjonæren for Batman, Louis når han planlegger å fortelle sannheten om Bruce. Omgitt av Leigh, forteller hun sønnen at faren hennes er Batman.

Filmen avsluttes med utseendet til en kjent person i Gotham City. Bruce og Lois sønn har bestemt seg for å skaffe skjoldet for å beskytte farens hjem og arv. Batman lever igjen!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *