Jake Gillenhall avslører jordskjelv om sexscener med Jennifer Aniston

Mennesker og kongelige

Skuespilleren kom tilbake til intimiteten han møtte med stjernen Venner Under et skudd forteller han hvor flau han var over noen kjærlighetsscener.

I 2002, filmet av Jennifer Aniston og Jack Gillenhall flink pike, Et anker i hodet på en romantisk komiker med blandet suksess. Nesten 20 år senere spiller han for tiden Skyldig Netflix har dermed avslørt en hemmelighet som lenge har vært skjult.

Les også> “En skam”: Jennifer Aniston lister opp alle hennes slektninger som nekter å bli vaksinert

På spørsmål fra radioprogramleder Howard Stern, innrømmet komikeren at han var “forelsket” i Jennifer Aniston under filmingen. Skuespillerinne Venner Deretter sno Brad det perfekte kjærlighetsforholdet til Pitt, så forlegenheten til den kjekke Jack foran partneren hans. Til og med den amerikanske skuespilleren snakker. ” Tortur Når han nevner sexscenene som begge kollegene må filme sammen.

Han avslørte at en pute ble brukt til disse romantiske scenene, som ble plassert mellom ham og skuespilleren mens han lå i sengen foran filmteamet. ” Dette er virkelig Jennifers råd, og hun var veldig snill å anbefale det før vi begynte. Hun fortalte meg: ‘Jeg la en pute her’ , Han trodde.

Les også> “Angst”: Jennifer Aniston redesigner en animator etter en upassende kommentar

Når han deler livet til den franske modellen Jean Cadio, samtykker han i å ikke fjerne de dristige scenene under filmingen: ” Kjærlighetsscener er vanskelig fordi 30, 50 mennesker ser dem. Det gjorde meg ikke begeistret.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *