Jamie Carragher sendte advarsler til Cristiano Ronaldo til Harry Kane, Romelu Lukaku og Mohamed Salah.

Etter å ha fullført sommeren tilbake til Manchester United, håper Jamie Carragher å konkurrere med Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah, Harry Kane og Romelu Lukaku om Golden Lock denne sesongen.

Den fem ganger Ballon d’Or-vinneren gjorde sin andre United-debut i helgen, og fant nettet to ganger mot de tidlige spissene Newcastle.

Signeringen hans kommer med stor forventning, men som en av de beste som noen gang har spilt spillet, er Ronaldo i ferd med å ta seg opp Premier League Med storm igjen.

Karagar tror han vil gå ned som deres beste spiller hvis han hjelper United med å komme til topps i divisjonen.

Laster inn video

Video ikke tilgjengelig

“Jeg tror kanskje Cristiano Ronaldo Han kan ta United til tittelen eller Champions League i løpet av de neste to årene. Mandag kveld fotball.

“Hvis han er spilleren som tar tilbake tittelen etter 10 år, er det ikke akkurat det Condona gjorde – det er 26 år – men jeg tror det løfter meg til en posisjon.”

Karagar Han fortsatte å score på Old Trafford, så han forklarte at han ville bli en kamp for Salah. Kane Og Lukaku for en gylden start.

Når det gjelder Manchester United, ingen tvil [his signing] Det gjør dem til et flott lag, du ser rekorden for mål. Men når du kjøper en 36-åring for å spille på det laget, hvis han har rekordene han har, handler det om å vinne akkurat nå, ikke å bygge på noe annet.

READ  Michael Arteta Hvert ord i ub bameyangs form, fan kommer tilbake og Arsenal overfører

“Jeg er ikke i tvil, han er Salah, Kane og Lukaku For en gylden start. ”

Mens både Salah og Lukaku allerede har scoret tre mål, er alle fire utfordringene i begynnelsen av scoring så langt. Men det er ingen tvil om at de vil være forsiktige med at Ronaldo kommer videre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *