Janet Yellen sier at USA vil ‘nå full sysselsetting neste år’ til tross for dårlig sysselsettingsrapport – slik det skjedde Amerikanske nyheter

Alexandra Villarreal fra The Guardian Rapporter:

Texas Republikanere I natt vedtok huset et lovforslag som begrenser stemmerett fredag ​​ettermiddag etter å ha kuttet avtalen med demokrater i forhandlinger.

“Ingen fortjener å reise seg og finne ut at deres rettigheter er ytterligere begrenset. Men dette er det texanerne har opplevd gang på gang under denne lovgivende sesjonen,” sa han. Wesley-historien, Kommunikasjonssjefen til Progressive Texas, en medieorganisasjon som reagerer raskt på progressiv rapportering.

Representantenes hus stemte 78-64 Å gi endelig godkjenning til Senatregning 7 (SP7), og skape en mulighet for Frankenstein til å skape begrensninger for stemmegivning bak lukkede dører til den republikansk-kontrollerte lovgiveren.

“Dette er virkelig et av de siste slagene … dette nådeløse angrepet – på fargesamfunn, på samfunn av innvandrere, på samfunn der det ikke er så mye stemme – for å prøve å hindre dem i å snakke.” Jean Wu, En statsrepresentant.

“Vi er lei av at distriktene våre sies å være annenrangs borgere.”

Motstanderne av senatets lov 7, bevæpnet med mer enn 100 endringer, rev opp loven torsdag kveld. Deres lange diskusjon var rettet mot å “reise hjem og virkelig understreke at det ikke er noen grunn til denne loven,” sa Wu.

Som svar godkjente Representantenes hus en rekke endringer til svært få SB7-er Kontroversielle regler. Disse endringene retter seg delvis mot lovforslagets harde strafferettslige straffer, og bekymringer for å motvirke diskriminerende folkeavstemningsobservatører.

Loven går nå til en konferansekomité, hvor begge lovgivende organer kan justere forskjeller i versjonene de vedtar.

Les resten av rapporten her:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *