Janik («Love is in the Meadow») er en utvikling om eksen hans, Alain


For noen dager siden møtte vi Janik og Andre, takket være det eneste paret av denne sesongen «Love is in the meadow» på RTL-TV. Som lojale seere vet, gjør ikke Janik sin første opptreden i programmet. I fjor møtte hun Alain, som hun var i et forhold med i flere måneder. Andre inviterte Alain og Janik til å lære å spille inn «Love Meadow».

Siden den gang er ikke forholdet mellom eks-elskerne lenger i god form. «Jeg snakket allerede med Andre da vi fortsatt var i et forhold, og det er ikke sant,» forklarer Janic, «han var bare i telefonen i to eller tre minutter,» forklarer Janic foran Andre. Kjente ikke hverandre før speed-dating! »

Janik ga sin versjon av fakta angående Alains betalte reiser: «Å si at jeg levde på krokene hans i seks måneder … der dytter han på korken. Jeg ønsket å refundere ham for halvparten av turene våre, og det ville han ikke. Hvis jeg ser ham, kan det gå ut over hånden. På slutten av historien vår fortalte Alain meg at alt jeg trengte å gjøre var å skrive til Andre! Det er det, det er hans feil! »

READ  Dronning Elizabeth av England spiser denne maten hver dag siden hun var 5 år gammel (video)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *