JBL Pulse 5 anmeldelse: En ultra-stilig høyttaler som setter alt… lett

En vakker animert lyseffekt, umiskjennelig soliditet, en ubestridelig stil… men to feil. En historisk spiller innen lyd, men her er alt du trenger å vite om den nyeste trådløse høyttaleren fra Samsungs fjerne datterselskap JBL i noen år.

Til tross for de mange fordelene med nettverkstilkoblede høyttalere (de mottar musikk, smarttelefonen din er bare en fjernkontroll), er Bluetooth-brukere veldig populære, spesielt blant den yngre generasjonen, som tradisjonelt er mer mobile.

Husk at Bluetooth-høyttalere har en fordel fremfor sine søskenbarn som trenger å koble seg til Internett (nettverkskabel eller Wi-Fi): de har vanligvis et langvarig batteri (lyden bruker ikke mye) og ikke bare trenger det. Gjennom trådløs musikk (vanligvis en smarttelefon, men det kan også være et nettbrett eller en datamaskin).

Den andre siden av mynten: Når telefonen ringer og du får et varsel, viker musikken ofte for en tøff melodi. Beveger du deg mer enn noen meter unna, vil forbindelsen falle. Praktisk talt ikke nødvendig…

JBL Pulse 5, 249€ med stil

JBL-merket er absolutt ikke ukjent for deg. Høyttalerprodusenten ble grunnlagt i 1946 av James Bullough Lansing, og har siden 2016 blitt absorbert av den Samsung Group-eide Harman Group. JBL har en fagavdeling som spesifikt utstyrer konsertsaler, men også en allmennpublikumsavdeling. Nylig ble Pulse 5 lansert. Som du forstår, er dette en av de mange Bluetooth-høyttalerne som tilbys av merket.

Hun er så unik: du må se henne for å forstå. Det er en veldig tung sylinder (1,5 kg) 22 cm høy og 9,5 cm i diameter, hvis overflate er laget av tykk gjennomskinnelig plast. Helt vanntett (IP67), den har en liten diskanthøyttaler (diskant), dekket av en grill, og en bassradiator under, omgitt av en lysende sirkel.

READ  Takket være James Webb-teleskopet har astronomer oppdaget fjerne galakser som aldri har blitt observert før.



Slå på lyset, DJ!

Lys er en nøkkelfunksjon i Pulse 5. Faktisk inneholder den solide gjennomsiktige plasten en flerfarget LED-enhet med en veldig vakker effekt som kan vise veldig spektakulære lyseffekter over 360°. Det blåser.

Lyset følger rytmen til musikken som spilles, slik at JBL-høyttaleren kan skape en festlig atmosfære i et rom som ellers kan være mørkt. På dagtid kan det skape en avslappende atmosfære i stuen din (hvis du spiller tilhørende musikk).

Du kan endre fargen og rytmen til LED-enheten ved å trykke på knappen med lyssymbolet. Med JBL Portable-appen kan du tilpasse disse fargene og stilene, samt spille av omgivelseslyder (ild, vann, skog, bølger, natt). Litt gimmicky, men unge mennesker elsker det, jeg garanterer.


To ulemper

JBL Pulse 5 fanger alle øynene, byggekvaliteten er ren, og oser av soliditet helt ned til det lille elastiske håndtaket. Jeg la imidlertid merke til to ulemper. Ingenting hindrer den første: fraværet av volum- og musikkkontrollknapper. Det er umulig å sette mer eller mindre kraft for å gå videre til neste låt. Dette lar hvem som helst kontrollere musikksituasjonen, men han må alltid ta opp smarttelefonen for å endre den.

Den andre mangelen er i mine øyne, eller snarere mer problematisk for mine ører: Lydkvaliteten til Pulse 5 står ikke i forhold til prisen eller vekten og bulk. Jeg mistenker at den lette monteringen og den tykke plasten er hovedårsaken til mangelen på nøyaktighet og fiskbarhet; Likevel er den tom, den mangler subtilitet, den mangler dybde og rikdom. Maksimalt volum er rimelig, men til €249 kan du finne mye bedre innenfor det bredere JBL-utvalget.

READ  "Proxima Centauri photo by NASA", men det er et bilde av en pølse

Som du forstår, er hovedegenskapene til puls 5 dens soliditet, dens vanntetting, dens lysende og rytmiske styrke. Lyden er ikke treg, men likevel bedre…

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *