Jean-Claude Van Damme skal spille i neste Mortal Kombat

Mortal Kombat-serien vil snart tilby tidsreiser med Mortal Kombat 1, et nytt avdrag satt århundrer før hendelsene i de forrige spillene.

En sjanse til å se ut som Jean-Claude Van Damme takket være et skinn som selges separat. Ankomsten av den belgiske skuespilleren til Mortal Kombats verden er ikke en tilfeldighet. Vår nasjonale JCVD ​​var faktisk hovedinspirasjonen for Johnny Cage-karakteren i begynnelsen av serien.

Mortal Kombat-medskaperen Ed Boon forklarte«Jean-Claude Van Damme burde være Johnny Cage. Midway-utviklere la ideen til Van Damme, men den ble aldri realisert. Vi tok opptak av Bloodsport og snakket om digital grafikk og hvordan Van Dam ville se ut i spillet. På et tidspunkt sa han nei. Men så spurte vi to ganger.«

Til denne MK1 har JCVD ​​endelig sagt ja. Skuespilleren vil dukke opp sammen med populære karakterer som Raiden, Milena, Kitana og Kung Lau. Mortal Kombat 1 vil være tilgjengelig neste september på PS5, PC, Xbox Series og Nintendo Switch. Det er planlagt flere DLC-er med karakterer fra The Boys og Peacemaker-serien.

READ  Ulovlige videospillsider har blitt blokkert av franske domstoler

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *