‘Jeg beklager virkelig’: Marjorie Taylor går til Green Holocaust Museum og innrømmer maskerte kommentarer ‘en feil’

Representanten i Georgia Marjorie Taylor Green beklaget mandag Tidligere sammenlignet Govt maskeordrer med HolocaustEtter et hemmelig besøk på American Holocaust Memorial Museum i Washington DC.

“Noen mennesker tror ikke engang at grusomhetene i Holocaust fant sted, noen benekter det, men det er ingen sammenligning med Holocaust,” sa han til journalister etter besøket. “Ordene jeg sa og kommentarene jeg kjenner er støtende, og jeg vil beklage det.”

Skandalen begynte da Nancy Pelosi, kvinnelig konferansetaler, ble kalt “psykisk syk” for å støtte maskerte ordrer.

“Vi kan se tilbake på en tid i historien da folk ble bedt om å bære en gullstjerne, og … de ble satt på tog og ført til gasskamre i Nazi-Tyskland,” sa han til en intervjuer på Real America’s Voice Network.Vannkjøler. “Dette er misbruket som Nancy Pelosi snakker om.”

Disse kommentarene fremkalte umiddelbart fordømmelse fra jødiske grupper og hans egne kolleger, men det provoserende republikanske partiet i Georgia fortsatte å støtte hans sammenligning.

“Jeg står ved alle uttalelsene mine,” sa han. “Jeg sa ikke noe galt. Ingen rasjonell jødisk person liker det som skjedde i Nazi-Tyskland, og ingen rasjonell jødisk person ønsker å se hva som skjer når han adlyder maskeordre og bryter vaksinasjonspolitikken. ”

Republikanerne fordømte raskt uttalelsene sine og sa GOP-husets president Kevin McCarthy undervurderte “den største grusomheten i historien.”

I februar stemte 230 medlemmer av Representantenes hus, for det meste demokrater, for å utvise en kvinne fra kongressen fra gruppearbeidet, etter en historie med sjelden og offentlig fordømmelse.

Donald Trump sa en gang: “M.S. Grønn ”Fremtidig republikansk stjerne, ”Raste raskt frem som hans idol ved å si de mest opprørende og støtende tingene som var mulig, noe som sørget for jevn medieoppmerksomhet.

READ  Narendra Modi betaler prisen i valget da India står overfor nok en dag med rekorddødsfall

Det republikanske partiet i Georgia har tidligere kalt muslimske kongresskvinner, som Ilhan Omar, en “islamsk inntrenger.” Progressive medlemmer av kongressen i huset støttet QAnon-massevillusjonen og støttet konspirasjonsteoriene fra 11. september.

Hun savnet også Kongressens egen maske brøt reglene, Og rev opp et advarselsbrev hun hadde mottatt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *