«Jeg brast umiddelbart i gråt» (Foto)


Alles smak er forskjellig. Noen foretrekker å spise Big Mac-menyer, mens andre graviterer mot vegetariske alternativer. Dette var spesielt tilfellet med Charlotte som bestilte en «veggie deluxe» under et besøk på McDonald’s i Carstorbyn, Edinburgh.

Etter bare ett bitt begynte 26-åringen å kaste opp og gråte. Grunnen? Kostholdet hennes, som skulle være vegetarisk, besto dessverre av kjøtt. Han uttrykte sinne på sosiale medier.

«Jeg bryr meg ikke om hvor mange kommentarer jeg får. Jeg ble helt sjokkert over å se kylling merket som en veggieburger, siden jeg aldri har spist kjøtt i mitt liv. Jeg kastet opp og følte meg kvalm, feilmerking av mat er farlig!!! «, hun skriver.

Charlotte legger til: «Jeg brast umiddelbart i gråt. Jeg var veldig sulten. Da jeg tok en bit og svelget innså jeg at det ikke var det jeg forventet. Siden jeg aldri spiser kjøtt, kjenner jeg ikke smaken av kjøtt. Det smakte som Quorn, men «Veggie Deluxe» smakte ikke det samme».

READ  Sykepleier i New Orleans fanger tårerykende skrekkøyeblikk fra orkanen Ida

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *