«Jeg er 33 og livet mitt er for kort nå»

Etter å ha slått sykdommen i 2017, begynte den 33 år gamle briten Victoria Power å føle seg uvel etter å ha lagt merke til hoste og alvorlig tretthet. Etter å ha konsultert legen, fikk hun enkle resepter på antibiotika. Fire dager senere, under et rutinebesøk hos kirurgen hennes, kom imidlertid den ødeleggende nyheten.

«Jeg hadde skygger i lungene og leveren. Etter mange flere skanninger og tester ble det bekreftet at jeg hadde kreft i lunger, lever, lymfeknuter og bein. Jeg var knust», vitner hun til Mirror. Legen mislest skanneren hans for noen dager siden. «Jeg er 33 år gammel og livet mitt er for kort nå.»


videoer

«De ga meg ingen forventet levealder, men jeg spurte aldri fordi det ikke var noe jeg ville vite,» fortsetter hun. «Min største bekymring er at min lille gutt ikke vil ha moren sin ved sin side når han vokser opp. »

Victoria, mamma til 8 år gamle Jacob, startet med cellegiftbehandling i februar og har tatt en ny skanning for å sjekke hvordan han reagerer på behandlingen. Hun deler nå historien sin for å øke bevisstheten om BRCA2-genmutasjonen, som øker risikoen for brystkreft og andre typer kreft.

READ  Lil Nass X setter en livlig scene i den morsomme videoen ... etter Logitech Super Bowl-annonsen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *