«Jeg er på jobb med bøtta med vann i hånden, og så fort noen åpner gylfen sin, går jeg av».

Philip var sliten. I forrige uke bestemte han seg for å vises i media til Mediahuis-gruppen. For han har hatt det samme problemet i årevis. Bor i Saint-Trond, et steinkast fra STVV stadion, finner han dusinvis av supportere som gjør avføring mot gjerdet til huset hans hver uke. «Noen mennesker kommer inn i hagen min», klager han.

I går, søndag, under den siste Jubiler Pro League-kampen for sesongen, gjorde han klar bevegelsen, klatret opp på krakken sin, panelet i hånden … bøtte med vann i den andre. Den lille fotballfanen som turte å nærme seg hekken sin risikerte å bli sprayet. «Jeg er på jobb med en bøtte vann i hånden, og så fort noen åpner flua hans går jeg av».

Etter å ha klaget til politiet flere ganger, har ikke situasjonen blitt bedre: «Når politiet er i nærheten, er det ingen som tisser her, men når de går, hører du lyden av glidelåser som åpner seg».


videoer

Tydeligvis vet Philip at ikke alle lånetakerne bør klumpes i samme hatt: «De fleste er veloppdragne, men det er tydeligvis noen tøffe. Derfor har jeg gjort metoden min vanskeligere ….»

Philips tilstedeværelse i media nord i landet ga absolutt resultater. Denne søndagen var politiet i nærheten av hjemmet hans under kampen mot Antwerpen. Og ikke mer vill tissing … vil det vare? Uutsigelig. Den gode nyheten for Philip er at STVV-sesongen er over…

READ  Ronaldo sint på 75. plass, Ranknick ga seg ikke: "Hvis han blir manager, vil han ta den samme avgjørelsen"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *