«Jeg er veldig heldig som har en katt, og når det er kaldt legger jeg den i genseren for å holde den varm»

Warm Home-rabatten er en bonus på €170 på vinterens energiregninger, som har steget til rekordnivåer midt i energikrisen og inflasjonen. Denne rabatten er vanligvis tilgjengelig for ham, men betingelsene har endret seg. De med mindre eiendommer eller mer energieffektive boliger får ikke denne bonusen.


videoer

Hjemme hos Sharon i Newtown bruker Powys en varmepumpe, men den koster rundt 9 pund om dagen å kjøre. Det betyr at hun bare kan kjøre den i omtrent to timer. I løpet av den kalde desembersesongen sa Sharon at hun bare kunne varme opp hjemmet sitt til 10 til 12ºC.

– Folk i min posisjon føler kulden mer, sa han til BBC. «Å sitte under disse forholdene gjør leddgikten min, leddene og bevegeligheten min verre. Jeg har vanligvis tre til fire tepper i løpet av dagen og natten. Jeg har vanligvis to gensere, to sokker, og jeg er veldig heldig som har en katt. For når det er kaldt, tar jeg det på Vi holder varmen ved å ta på gensere.»

Sharon ringte Warm Home Discount-hjelpelinjen for å få hjelp, men ble fortalt at hjemmets «Klasse D» energiytelse betydde at hun ikke kvalifiserte seg for ordningen.

READ  Polen, Litauen etterlyser EU -bistand i migrasjonslisten i Hviterussland

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *