«Jeg føler det ønsket»: Mourinho mener Tottenham Cup kan avslutte tørke | Fotball

Jose Mourinho mener Tottenhams spillere har uttrykt et ønske om å avslutte klubbens cuptørke etter å ha bestilt sin plass i Carabo Cup-finalen. Vant 2-0 mot Brentford.

Moussa Sissoko åpnet hodet og fikk Spurs til å nå Wembley for første gang siden 2015, med Evan Tonys mål å ikke være noe offside i andre omgang. Son Hyung-min 16. sesong har forseglet Tottenhams seier, og de møter vinnerne av onsdagens oppgjør mellom Manchester United og Manchester City i aprilfinalen.

Seier betyr at Mourinho overgikk Sir Alex Ferguson og Brian Kloff fire ganger i 2005, 2007 og 2015 med Chelsea og i 2017 med Manchester United. Ledet dem til ekstra tid Seier mot Chelsea På League Cup 2008 håper deres nåværende manager å endre seg.

«Jeg kom til England i 2004, og jeg husker på den tiden at jeg måtte lære betydningen av pokalene her,» sa Mourinho. “Jeg tok det alltid på alvor. Hvis det er noen hemmelighet, bør det tas på alvor.

Legge ned kunnskap

«Det er ønsket jeg føler på laget. Jeg sa ikke det [a] Vinnende stemning – Jeg sier ikke at vi har dette eller det. Jeg mener vi var ærlige menn, gutta tok det seriøst fordi det var den første kampen i Chelsea og den andre kampen i Stoke. Jeg håper å gjøre dette igjen på søndag i Crosby mot Marines. ”

Etter en utfordring fra Brentfords Josh Tasilva sa Mourinho Pierre-Emily Hajjerk ville være kvalifisert til å møte et ikke-ligalag i tredje runde av FA Cup. Mourinho sa at den tidligere Arsenal-ungdomsspilleren fikk et rødt kort etter at VAR gjennomgikk hendelsen, men ønsket ikke at Hajjerg skulle erstattes av Jabette Tanganga.

READ  Hundre: Chris Benjamin fyrer Birmingham Phoenix for å slå London Spirit

«Det er definitivt en dårlig handling, fordi han bløder mye og leggen er litt ødelagt. Men det er fotball. Baby Tashilva er en ung mann, en god spiller. Det er ingenting å kritisere i varmen i spillet. Så jeg håper han kan ha rett i helgen. ”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *