«Jeg føler meg dum, jeg går vanligvis ikke i denne typen felle»


Theodora McCormick, 50, var på besøk på den greske øya Mykonos sammen med mannen sin da de stoppet på DK Oyster Bar for en drink. Etter å ha bestilt to øl, to cocktailer og sjømat, ble paret lamslått av den ublu regningen.

«Jeg sa til mannen min, «Å, hvorfor tar vi ikke en drosje og tar en drink»,» sa hun til The Sun. «Det var min store feil. Paret bestilte to martinier og to øl og fant dem ankommet i gigantiske glassstøvler. Kelneren skal ha plaget dem for å bestille sjømat, så paret bestilte et dusin østers.

«Det var Mykonos, og vi visste at det kom til å bli dyrt», minnes han. «Men da vi fikk regningen, var den rundt 540 euro! Da det var på tide å nekte regningen, var paret angivelig omringet av ansatte, «en gjeng menn» og hadde ikke noe annet valg enn å betale.

«Jeg føler meg dum, fordi jeg vanligvis ikke faller for denne typen svindel», angrer Theodora på at hun ikke er alene om å oppleve dette eventyret. På TripAdvisor har restauranten hundrevis av negative anmeldelser, med 2,5 stjerner.


READ  Kinesisk leder av en gruve i Rwanda dømt for å ha pisket arbeidere: Bilder sjokkerer verden

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *