«Jeg føler meg så dårlig»: Den russiske ministeren dør på mystisk vis etter å ha kritisert landets regime

Det er et nytt mystisk dødsfall i Vladimir Putins følge. Hva skjedde med denne mannen? Pjotr ​​Kucherenko. Han var en av viseministrene til den russiske presidenten, men døde på flyet etter å ha kritisert regimet sterkt.

Pyotr Kucherenko (46) var på Cuba med den russiske delegasjonen. Presidentflåtens fly stoppet i Casablanca, Marokko, og tok deretter av til Moskva. Men ministeren har det så dårlig at flyet snur for nødlanding i Sør-Russland. Redningsteamet kunne ikke gjøre noe for å redde ham.

Hans død er mistenkelig. Mannen, som var gift med en russisk popstjerne, var syk. Men han hadde en svært kritisk ordveksling om regimet med en journalistvenn som hadde forlatt Russland. Roman Super publiserer samtalen deres og ministerens bemerkninger. «Redd livet ditt og familien din. Kom deg raskt ut. Du kan ikke forestille deg de forferdelige grusomhetene som vil skje i landet vårt. Russland vil være ugjenkjennelig om et år.»han sa.

Journalistvennen hans spør hvorfor han ikke rømte også. «Det er umulig, de konfiskerte passene våre. Dessuten ville ingen være glad for å ønske en russisk minister velkommen etter denne fascistiske invasjonen.»Pyotr Kucherenko svarer.

Roman Super spør hvordan han kan fange ham. Hans svar? «Jeg tar en håndfull antidepressiva og beroligende midler. Men det hjelper egentlig ikke. Jeg sover ikke. Jeg føler meg så dårlig. Vi er alle holdt som gisler. Ingen kan åpne den med fare for å bli knust som en bladlus.»

Det vil bli utført en obduksjon av liket av Pyotr Kucherenko onsdag. Et nytt mistenkelig dødsfall følger en serie dødsfall av russiske oligarker, forretningsmenn, advokater og dissidenter. Alle har forsvunnet under mystiske omstendigheter siden krigen startet.

READ  NHS rangerer først til fjerde innen helsesystemer i rike land

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *