«Jeg følte så mye smerte… da var det et svart hull»: Lionels utrolige historie om å overleve 5 attentatforsøk

Lionel Flory bor i Bretagne. Denne 40 år gamle faren kom nær døden mange ganger…gjentatt hærverk, hyppige forgiftninger, knivstikking…overlevde totalt 5 drapsforsøk. Lionel samtykker i å vitne, men det han sier er ikke troverdig.

Det hele starter en septemberkveld i 2011. Klokken 22:45 mottok Lionel Fleury en telefon fra kona Muriel. «Hun ringer meg at hun døde langt hjemmefra», forklarer han. Han setter umiddelbart ut for å redde henne … men han mistenker ikke hva som vil skje med ham den kvelden. «Jeg kjente en sterk smerte bak øret… så var det noen oppå meg. Det var som en ape.»Han husket.

Mannen ble knivstukket flere ganger foran sin kone. Til tross for volden sliter han og prøver å forsvare seg. «Da er det et svart hull.», sa tårevåt. Midt på natten er Lionel Fleury halvdød av angriperen. Han er i kritisk tilstand: lungene er påvirket, leveren også.

Dette er begynnelsen på en utrolig historie. Historien om en mann på lånt tid…for en tosidig kone. Og en familie som skjuler tunge hemmeligheter. «Jeg tenkte:» Pappa, jeg tror jeg vet hvem som gjør dette … jeg har alle bevisene, jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre.Datteren hans Alizé Floury vitner.

«A Perfect Crime: Affair Flory» kan sees i sin helhet på RTL TVI denne tirsdag kveld, fra klokken 20.25.

READ  Favoritter i italienske valg, "Putins dukker"? Ifølge Berlusconi ble den russiske lederen «dyttet» til å invadere Ukraina.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *