«Jeg gjorde alt jeg måtte gjøre…»

Siden torsdag har han kjempet med nebb og klør for å få tilbake pengene som ble tatt fra kontoen hans av tyver. Et beløp på omtrent €12 000 fra hans brukskonto, sparekonto og MasterCard. Det er nok å si at for Fabian Ferrand fra Malmedy var stressnivået fra dette opprivende eventyret enormt. Da vi møtte ham på torsdag, var han synlig sint, spesielt etter at de første kontaktene med banken hans, Bellefius, i Malmedy, ikke gikk bra.

Heldigvis hadde han gode nyheter i mellomtiden.

«På mine sjekk- og sparekontoer kom alt tilbake,» forklarer han. Det er egentlig ikke takket være bankens handlinger, mener han. «Det var bare fordi jeg ringte og forklarte situasjonen der pengene ble overført. »

Noen betalinger blokkeres også automatisk. Han løp etter de andre.

Til tross for alt har han fortsatt én pin, noe mer hellig: Mastercard. «Inntil da ble pengene bokført, men ikke trukket. I banken på fredag ​​sa de at jeg ikke skulle bekymre meg, det var løst, men denne mandagen var ikke pengene på lager og de var borte. Disse er rundt €4000. Den er ikke ferdig. »

Fabian Ferrante fortsetter sine skritt for å sikre at han ikke trenger å betale tilbake dette beløpet som er trukket fra kredittkortet hans. Fra denne onsdagen er problemet med hans Mastercard fortsatt ikke løst. «Vi har tatt grep med banken, men den holder tilbake. Vi fant nettopp ut at det er banken som skal klage til MasterCard, ikke meg. Det er slitsomt. Jeg har gjort alt jeg skal. Til slutt må få en advokat.»

READ  Tour de France: Dobbelt slag fra Bocagar i Languedoc, Van Aert dropper gul trøye etter lang pause

Malmedy ble offer for bedrag. De kriminelle som ranet ham utga seg som banken hans. Hvis prosessen er mer vanlig via e-post, er det mindre på telefon. På telefonen hans ble imidlertid Malmedian Bank-nummeret vist.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *