«Jeg håper å bli ødelagt av UEFA» (videoer)


Roberto Martinez snakket etter de røde djevlenes 2-1-seier over Wales i Nations League, og han ga tilbake det røde kortet på slutten av kampen.

Roberto Martinez, vil du være i Amsterdam på søndag? Vi ser for oss at dette er første gang du har fått rødt kort som trener…

Ja, dette er første gang! Jeg innrømmer at jeg ble litt overrasket over å bli ekskludert på denne måten, ikke mye. Men det er klart jeg burde ha overlatt ballen til waliseren og ikke rotet med den. La oss se hva som skjer, forhåpentligvis klarert av UEFA innen den tid. Hvis jeg trenger å bytte, har jeg en teknisk stab som kan gjøre det, i dette tilfellet mine assistenter Thierry Henry eller Anthony Barry.


Hvordan vurderer du spillernes prestasjoner mot det walisiske laget?

Vår første omgang var veldig bra, tempobevegelsene var imponerende. Vi skapte mange risikoer ved ikke å kunne øke poengsummen. I andre omgang var spillet vårt litt tregere og vi spilte litt lettere.

Har du mer å si om at Kevin De Bruyne skinner igjen?

Et viktig budskap til fansen er å ikke ta Kevins prestasjoner for gitt. Hans bruk av plass, spesielt farten i handlingen, gjorde forestillingen hans magisk. Men han har gjort det så mange ganger i løpet av denne Nations League at han er en del av kontinuiteten.


Hva med Eden Hazard?

Jeg slapp ham smertefri, og han er i samsvar med det jeg så i juni. Talentet er der, mange av bevegelsene hans var magiske. Fra nå av må han finne intensiteten i møteoppstillingen som Real Madrid mangler.

Geno Debast har hatt en blandet start, hans gode generelle prestasjon og denne kampen tapt i det walisiske målet. Hva tror du?

Ærlig talt, jeg diskuterte det etter kampen, og etter mitt syn var det en av de beste debutene for en uerfaren 18 år gammel Red Devil. Stephen Demole i 86? (Red.notat: Han ble intervjuet av magasinsjef Stephen Van Loek). Dette går veldig lang tid tilbake, så la oss si at jeg baserer mine observasjoner fra 1986! (ler). Godtatt dette målet, han vil lære av det, jeg er ikke i tvil. Men måten han forsvarte seg på mange steder var bemerkelsesverdig for meg.

Hva forventer du av søndagens kamp mot Nederland? Et mirakel ville være nødvendig for å kvalifisere seg til de fire siste…

For meg var turneringen i Nederland den beste forberedelsen til verdenscupen. Å spille mot naboene våre, borte, foran mange supportere… vi trenger å score mange mål, som vil motivere oss til å vinne denne kampen. La oss se hva den har i vente for oss på slutten…

READ  UEFA utestenger Frank Skinner og David Badiel fra å synge Three Lions på Wembley

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *