JEG JESUS ​​KRISTUS SLIPPER EN GRATIS PROLOG FOR Å UTFØRE MIRAKLER 1. DESEMBER

Du har kanskje sett informasjonen flyte rundt Jeg er Jesus Kristus Dette er de siste dagene siden SimulaMs gratis forhåndsvisning lanseres 1. desember Damp. Vi vet ikke hvilket nivå av bevisstløshet vi har å gjøre med, men det kan være interessant å sjekke.

Gir en kort en times erfaring, prolog Jeg er Jesus Kristus Tar spillere med på en reise gjennom Galilea-regionen og den gamle byen Jerusalem. Utfør mirakler, gjør vann til vin, unngå Satans fristelser og vandre i ørkenen.

Ambisiøst i sitt omfang og omhyggelig detaljert, vil hele spillet I Jesus Christ gi spillere muligheten til å samhandle med over 60 bibelske karakterer, utføre over 30 mirakler, inkludert å vekke mennesker og vekke de døde. Spillet foregår i en trofast og svært detaljert gjenskaping av Det hellige land, hvor Kristus brukte mye av tiden sin på å spre budskapet sitt og utføre mirakler. SimulaM-utviklingsteamet besøkte området for å sikre at gjenoppbyggingen var så detaljert som mulig.

I’m Jesus Christ skal lanseres på Steam Early Access i 2023, men alle som ønsker å gjøre litt magi kan laste ned gratis prequel fra 1. desember.

READ  Et mareritt å fikse hvis Pixel Watch går i stykker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *