– Jeg kan ikke forestille meg en dårlig tid – VG

Guvernør: Charlie Baker fra Massachusetts. Foto: Steven Cheney / A.P.

Den republikanske Charlie Baker i Massachusetts sier Trumps påstander om valgsvindel er «ubegrunnede.»

Tirsdag kritiserte guvernøren USAs president Donald Trump for å ha forsinket overføringsprosessen til Biden-administrasjonen.

Trumps motstander i valget har blitt Joe Biden Gratulerer med valgseieren til mange verdensledereTrump har sagt at han håper å vinne valget. Han gratulerte ikke Pita med seieren og har kommet med en rekke udokumenterte beskyldninger om valgsvindel.

Har du tatt den med deg? Ber Trump om å starte transformasjonsprosessen

Trump og hans maskin er lansert Ved å utfordre valgresultatet i retten.

– Jeg kan ikke forestille meg en verre tid for å stoppe en endring enn å være midt i en dødelig epidemi, Ifølge CNN, sier Baker.

USA er – som Europa – midt i en ny koronabølge. De første ti dagene i november ble det rapportert over en million nye infeksjoner i landet. Skriver AP.

Guvernøren i Massachusetts beskriver påstand om valgsvindel som «ubegrunnet»:

– Jeg er forferdet over de ubegrunnede påstandene fra presidenten, hans team og de mange folkevalgte republikanerne i Washington. Jeg har vært republikaner i 40 år. Det denne presidenten gjør nå er ikke til det beste for landet, sier han.

Baker hadde tidligere kommentert Trump kritisk og stemte deretter Fox News Blank i årets presidentvalg. Han burde heller ikke ha stemt på Trump i 2016.

Les i VG +: Hva nå, Melania?

Vil undersøke påstander om valgsvindel

Den amerikanske advokaten William Barr kunngjorde at han hadde spurt Federal Attorney’s Office Undersøk «detaljerte påstander om uenighet og antall avgitte stemmer.» Samtidig understreket han at «dette ikke bør tas som en indikasjon på at Justisdepartementet har oppdaget uregelmessigheter som kan ha påvirket utfallet av valget.»

READ  Punching -operasjoner fører til arrestasjon av 29 medlemmer av den ødeleggende opprøret

Kommende president Joe Biden Trumps unnlatelse av å innrømme valgnederlaget er «pinlig»:

Maryland-republikaneren Larry Hogan har også vært kritisk til Trumps påstander om svindel etter valget.

– Det er ingen sikkerhet for presidentens kommentarer i kveld, som undergraver vår demokratiske prosess. USA teller stemmene, og vi må respektere resultatene slik vi alltid har gjort før. Han skrev at ingen valg og personer er viktigere enn vårt demokrati Han sa på Twitter da Trump beskyldte valgsvindel bak Biden under stemmetellingen.

Trump har fremdeles støtte fra mange av sine egne, inkludert majoritetsleder i senatet Mitch McConnell. Han anerkjente ikke Joe Biden og Kamala Harris som valgte presidenter og visepresidenter, Og Trump har sagt at han har all rett til å teste om feil ble gjort under valget.

Gratulerer til Biden med seieren

Han skriver at bare fire republikanske senatorer så langt har gratulert Biden med valgseieren Washington Post; Mitt Romney fra Utah, Susan Collins fra Maine, Ben Sauce fra Nebraska og Lisa Murkowski fra Alaska.

VG Spesial: Hva om Donald Trump nekter å forlate Det hvite hus?

Den republikanske senatoren Pat Doomi, som representerer Pennsylvania sin svingstat i Kongressen, sa imidlertid tirsdag at han mener Trump bør begynne å forberede seg på Biden-administrasjonen.

Likevel forbeholder han seg retten til å bestemme Kan Endringer.

– Vi er på en vei der det ser ut til at Joe Biden blir USAs neste president. Det er ikke 100 prosent sikkert, men det er fullt mulig. Så jeg håper endringsprosessen starter, Han sier i et intervju med Action News 4-kanalen.

READ  Indonesia oppfordrer Norge til å investere i EV-batteriindustrien

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *