«Jeg kan ikke tro det, jeg tror det ikke lenger»

Mens hun er på ferie, får Nathalie Wormburg, som driver neglesalongen Fees des Mains på veien til Paris, et varsel på telefonen sin fra pensjonsforsikringen i begynnelsen av januar, noe som gjør henne glad, melder Courier Picard. «Hei fru Wormburg. Din pensjonisttilværelse er planlagt om en måned! «Kan vi nedenfor lese en tegning av to seniorer som legger ut sammen på en vakker landevei og under en vakker sol? Jeg sa til meg selv: «Ok, alt går bra, filen min utvikler seg bra, jeg går av med pensjon 13. februar! «, smaker den 61 år gamle kjøpmannen, som er skuffet etter noen dager.


videoer

Hjemme igjen venter et nytt brev datert 13. februar 2023 på henne. Hennes forespørsel om å ta førtidspensjonering for en lang karriere – hun begynte å jobbe i en alder av 16 – ble til slutt avvist. «Du har 11 kvartaler til slutten av 1982, din 20-årsdag. Din bidragsforsikringstid er 152 kvartaler. I følge disse elementene kan du ikke få pensjon tidlig», skrev han til pensjonskassen sin.

«Jeg gikk fra 185 kvartaler for 20 år siden til 152 kvartaler og 11 kvartaler.»

Det er en kalddusj for Nathalie Warmburg, som har forberedt seg på pensjonisttilværelsen i ett år. Pensjonsforsikringsfondet estimerte den gang antall kvartaler av innskuddene til 185. Dette tallet er bekreftet til ham i et brev datert 6. oktober 2022. Motoren lanseres: Etter en lang karriere går han av med pensjon 1. februar 2023. Han vil stadig motta meldinger i en fil som heter «On Me» på telefonen sin. «Det betyr alltid godt. En fil ble satt sammen for min tilleggspensjon, og det ga meg grønt lys. Agirc-Arrco betalte meg også 359,34 euro for februar og mars. Men etter hjemkomsten fra ferie fikk jeg beskjed om at jeg ikke har rett til førtidspensjon, uten noen annen forklaring», fordømmer butikkeieren, som ikke lenger forstår noe, et ugjennomsiktig system for brukerne.

Hun må tilbakebetale beløpet som komplimentøren har betalt

«I e-posten deres anslo jeg bare 152 kvartaler og 11 kvartaler før jeg fylte 20, i stedet for det opprinnelige antallet på 185 kvartaler, har alle de andre forsvunnet, jeg vet ikke hvorfor. Jeg har hatt arbeidsledighet i livet mitt, hva er galt med det, så de tok dem fra meg? Jeg kunne ikke tro det fordi jeg aldri vek unna å jobbe. Jeg utdannet meg som 16 og et halvt år og jobbet i optikk i 10 år før jeg byttet bane etter å ha blitt overflødig. Før jeg åpnet butikken for 13 år siden gjorde jeg mye arbeid. I dag vil de sende meg lat! Jeg er ikke enig», kutter butikkeieren, som streiker for første gang tirsdag 7. mars. «Etter det som skjedde med meg hadde jeg ikke noe håp. Mens hun ventet på å forstå hva som skjedde med filen hennes, bestemte Amiens seg for å tilbakebetale komplementet hennes.

«Forvirring mellom verifiserte kvartaler og bidragskvartaler», Hauts-de-France Pension and Occupational Health Insurance Fund (Carsat) rapporterer forvirring mellom verifiserte kvartaler (187 kvartaler ved utgangen av 2022) i denne filen. ) og kvartaler anslått (152 kvartaler innen utgangen av 2022). «Faktisk er det faktisk de innbetalte kvartalene som tas i betraktning for å låse opp tidlig pensjon for langt liv (RACL)», forklarer Garsat. Ifølge ham ble et negativt RACL-sertifikat (uåpnet til høyre) sendt til Amiens i april 2022 etter en forespørsel om et oppstartsbevis i november 2021. /11/2022 for avreise 01/02/2023. I hver av hennes interaksjoner med Carsat Hauts-de-France, vilkårene for å låse opp RACL-rettigheter Ms. Warembourg ble påminnet. Den 25. januar ble det sendt et brev til ham som minnet ham om de nøyaktige betingelsene for å åpne RACL-rettigheter. “, fortsetter Carsat, som sendte et nytt negativt sertifikat i februar i fjor.

READ  — Vi har aldri sett noe lignende.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *