«Jeg kan se ham rett i øynene» (bildet)


Jamaica Bruneel (35) og Bjorn Sabe (40) overrasket merkelige tilskuere da de kom hjem fra jobb onsdag. På høylys dag bestemte ranerne seg for å bryte seg inn i huset deres i et forsøk på å komme unna med betydelig bytte. Og tydeligvis tok det paret lang tid å forstå hva som foregikk. «Vi hjalp vår fire år gamle datter ut av bilen. Så så jeg en merkelig skikkelse gå nedover korridoren. Jeg kunne se rett på ham, men jeg skjønte ikke hva som skjedde den gangen, sier Jamaica til Newsblad.

Fortsatt inne hadde kjeltringene allerede forberedt alt i flere minutter. Vel inne, forsto familien. «Tyven hadde allerede dratt. Han må ha løpt gjennom bakdøren og gjennom sidehekken vår da han hørte oss komme hjem,» legger han til. Paret er glade for én ting: deres 13 år gamle datter går på internat. «Det var en onsdag ettermiddag, hun kunne ha vært hjemme og kan være traumatisert for livet.»

Jamaica og Bjørn overbeviser seg selv om at hvis privatlivet deres fortsatt ble krenket, kunne ranet ha vært mer siden tyven forberedte alt. «Våre bærbare datamaskiner, nettbrett, smykker … våre to TV-er ventet på døren, det samme var såpe- og colabokser. Jeg tror han fikk alt på plass og dro for å hente bilen sin for å laste den. Det han faktisk tok med seg var 550 euro i kontanter og 60 dollar, som vi hadde som suvenirer fra vårt besøk i Amerika for lenge siden. »

READ  En brannmann ble voldelig angrepet mens han forstyrret en brann under en demonstrasjon i Paris (video)

Gjennom overvåkingskameraet deres kunne familien gi en nøyaktig beskrivelse av mannen og bilen hans. Som et resultat ble raneren arrestert.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *