«Jeg kjempet!» Hva Charlie Noon (Zoicic) har i vente for sin siste scene med Emmanuelle Moir (Francois) i onsdagens episode 6. september.

I denne episoden onsdag 6. september 2023 Morgendagen tilhører oss Det ender med at François ringer sønnen og ekskonen Soysik. Emmanuelle Moyer og Charlie Noone forteller oss bak kulissene til innspillingen av denne svært rørende sluttscenen.

Fortsettelse under denne annonsen

På slutten av denne episoden onsdag 6. september 2023 Morgendagen tilhører oss, Francis (Emmanuel Moyer) ber Charlie (vanlig Clemens Lasalles i TF1-serien) ringe sønnen Adam (Alain Le Bars) og si farvel til ham. Blokkert under steiner etter eksplosjonen av skolen (Hvordan sprengte de skolen? Emmanuel Moir forteller oss bak kulissene av denne katastrofen), tror fransklæreren at han lever sine siste øyeblikk. «Jeg ville snakke med deg, jeg beklager at jeg slo opp med moren din, og jeg er glad vi fant hverandre. Jeg vil at du skal vite at jeg er stolt av deg, min sønn, og at jeg elsker deg. Jeg elsker deg store gutt. «Fortell Alain at det var så hyggelig å se ham igjen.» En tårevåt far forteller en jente på videregående skole.

Morgendagen tilhører oss : Emmanuel Moir er opprørt over Françoiss avskjedstale til sine kjære

Eller Emmanuel Moyer (Emmanuel Moyer beskriver den utmattende filmingen av Tomorrow’s High School Explosion som vår egen) Oppsøkte han denne følelsen? Skuespilleren svarte: «Manusforfatterne skrev til meg denne fantastiske scenen, og jeg ville absolutt at jeg skulle lykkes. Jeg jobber ikke med fantasi, jeg jobber med ting jeg har opplevd. Det hjalp meg å holde meg i denne smerten og denne frykten for døden. Jeg druknet meg selv. Jeg var ikke meg lenger, sa François i sin jeg tok farvel med mine kjære. Det gjorde meg trist.»

Morgendagen tilhører oss : Charlie Noon slet med å høre Emmanuel Moyers stemme under innspillingen

som for eksempel Charlie IngenSoysiks tolk forklarte oss at Emmanuel Moirs stemme ble tvunget til å bli hørt for innspillingen av siste scene av episoden 6. september denne onsdagen. «Dette er et langt samtaleemne med produsenten. Lyden av det ene skuddet akkurat nå er veldig komplisert. Det er definitivt en grunn, men jeg vet ikke. Jeg innrømmer at jeg slet i flere dager for å få den. Melding spilt inn av Emmanuel», fortalte skuespillerinnen oss. «Vi har ofte en replikk, men her ville jeg høre den, jeg ville ikke høre noen andre. Samtalene våre reagerte på hverandre, og det var viktig. Vi taklet det. Virkelig veldig komplisert. Vi ble forstyrret av støyen. Heldigvis skjøt jeg denne scenen etter ham. På sin side hadde Emmanuel en replikk».

Fortsettelse under denne annonsen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *