«Jeg kunne ikke slutte å gråte, jeg var hysterisk»

De dårlige nyhetene kom en uke etter at den 36 år gamle briten Hayley Beale sa ja til Darrens livs kjærlighet. Men den unge kvinnen hadde planlagt alt halvannet år i forveien. Men eventyret blir raskt til et mareritt når Haley får vite at mottakslokalet stenger, 11 dager før bryllupet.

Bryllupet hennes er planlagt til 17. juni på Haleys drømmested. Men den 6. fikk hun beskjed om at bryllupslokalet hennes holdt på å stenge og hun måtte finne et annet. Dette var en stor skuffelse for den unge kvinnen som begynte å gråte hysterisk.

Den opprinnelige plasseringen, «Petit Delight,» ga umiddelbart resultater for Haley og Darren. «Det er med stor sorg vi stenger med umiddelbar virkning,» kunngjorde lokalet til brudeparet. «Det nåværende økonomiske miljøet» ble sitert som årsaken til nedleggelsen. Så Haley fant seg selv 11 dager før bryllupet hennes, uten et mottakssted.

«Tirsdag før bryllupet mitt var jeg på vei til jobb da jeg fikk en telefon fra «Petit Delight». Manageren sa til meg: «Haley, jeg tror du må sette deg ned. Og han fortalte meg at etablissementet skulle legges ned umiddelbart og at de ikke kunne arrangere bryllupsmottakelsen min, forklarer trettiåringen. «Jeg var i fullstendig hysteri, og jeg fortsatte å gråte: «Herregud, hva skal jeg gjøre?» Det var en drøm som gikk i oppfyllelse, og det skjedde en uke og noen dager før bryllupet vårt, legger hun til.

READ  Kate Middletons bevegelige besøk til Imperial War Museum
-->

Heldigvis fikk paret pengene tilbake nesten umiddelbart. «Vi var veldig heldige som fikk refusjonen vår, og de sendte den til oss innen en time,» sier Haley. Men mens den unge kvinnen mopede, tok en venninne av henne saken i egne hender og tok kontakt med alle tenkelige salonger. Heldigvis er det et sted for D-Day! «Millfields kom meg til unnsetning. De var helt fantastiske og alle vennene mine dro for å skaffe meg en bil,» sier Hayley. Så det var på Millfields at de to dvergpapegøyene kunne si ja.

Selv om det ikke var det Hailey forventet, gikk det bra for henne og mannen hennes.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *