Jeg lærte at en norsk venn er en tøff venn, men en venn for livet

Jeg har bodd i utlandet siden 2013 og i Norge i over tre år. Som de fleste irske folk elsker jeg Irland og er stolt over å være irsk. Du vil bli interessert i Irland når du representerer skipet i landet, og at representasjonen gjøres i boblen bare 17. mars.

Folk elsker irsk. Selv om jeg over tid forstår at Norge er et helt annet sted kulturelt, blir jeg alltid ønsket velkommen overalt. Dens brede åpne områder, vakre fjorder og blått vann er veldig tiltalende, men folk liker ofte klimaet: kaldt.

Men en norsk venn er en tøffing, men så lærte jeg at han er en venn for livet. Jeg tenker ofte på de kulturelle forskjellene – en irsk venn kan virke som en venn akkurat nå på grunn av sin innbydende natur. Jeg savner det om huset, vi kan ikke få venner som dagens forhold. Jeg liker også troen på at hvis irsk ånd og noen ønsker å få venner fra boblen alene, vil de definitivt bli invitert.

Å bo i utlandet har aldri vært en utfordring for meg og å fly hjem har alltid vært så mye lettere. Jeg bodde i Storbritannia før jeg flyttet til Norge. Jeg har hatt mange fantastiske familiemedlemmer: min far var i 50-årene, og moren min var i 50-årene da søsteren min var gravid. Mamma lager et slags ansikt nå fordi alle som leser vet at hun er over 50 år. Fra epidemien var ting veldig forskjellige. Det har vært en rutsjebane med følelser for oss å benekte at smitte fremdeles er en del av situasjonen siden “vi fikk det”.

READ  Nacho Field: "Ambar acaba de decidir estar en el programa"

Jeg har fortsatt jobb og anser meg heldig fordi de fleste kan gå trygt på jobb, noe som betyr at jeg fremdeles møter mennesker. Jeg har en unik og spesiell jobb som personlig assistent til kronprinsessen. I likhet med den norske kongefamilien er det en privilegert stilling å støtte en familie i offentligheten. Jeg blir satt utenfor siden historien er skrevet, og jeg føler meg takknemlig for rollen jeg spiller. Jeg er heldig at familien min alltid har støttet meg i å jage drømmene mine.

Takket være mitt arbeid og min tid i Norge har jeg bygget min egen familie, full av venner. Spesielt det siste året har jeg stolt sterkt på min norske familie og verdsatte venner i Storbritannia for å finne nye måter å få kontakt med familien min i Irland. Viser videoer med samtaler, brev og ansiktsbehandlinger med moren min, og videoer av faren min med eventyrene mine. Jeg var imponert over de rundt meg og fant nye interesser og sysselsetting for dem når ting falt sammen. Det var en tid da vi alle var sammen – ikke bare familien min, men alle som fant en måte å støtte noen på lang avstand.

Jeg prøver å reflektere positivt over det siste året. Jeg får følelsen av savnede minner; Alle bursdagene var jeg ikke hjemme, besteforeldrene mine var 93 år og søsteren min var 30 år gammel. Søndagsmiddag, enkle øyeblikk som å se en film med familien, nevøen min lærte å sparke en fotball, ler om noe morsomt med søsteren min. Jeg tror ikke vi trodde noe av dette ville fortsette så lenge, men jeg kan fortsatt være glad jeg visste at det ville ta slutt, og vi klemte og lo alle sammen igjen.

READ  Slå av skjermen med rammefestivalbilder når du vil se

Det siste året har ført til kamper, spesielt ikke å se nevøen min Theodores første bursdag. Jeg har en søster, noen som er veldig viktige for meg, så det var vanskelig å savne hennes første babys bursdag – jeg elsker deg, Leon, Theodore, Graham og Bourbon familiekatt, jeg vil aldri glemme. Selv om jeg snakker med deg hver dag, ønsket jeg å gjøre det offentlig at din støtte og kjærlighet representerer verden for meg.

For foreldrene mine, jeg elsker dere alle, gleder meg til å komme hjem for litt matlaging, gå på Portmarnock-stranden. Din støtte de siste sju årene, spesielt i fjor, har vært usikker. Jeg håper du er lettet over familiemedlemmene jeg mistet i fjor, onkel Frank og onkel Bernard.

Til alle som studerer, vil vi få resten tilbake, vi skal tilbake på jobb, vi skal reise til utlandet, vi vil spise på favorittrestaurantene våre, vi vil klemme våre kjære.

Hvis du bor i utlandet og ønsker å dele din erfaring med Irish Times Abroad, kan du sende en e-post utenlands med litt informasjon om deg selv og hva du gjør.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *