«Jeg sa «Kom over meg Helena», og han svarte «Hun er død. Jeg drepte datteren din.»

En 19 år gammel ung kvinne ved navn Helena ble knivstukket i hjel i kjæresten sin leilighet onsdag kveld i Marcel-Bertrand-residensen i Ronchin, nær Lille, opplyser våre kolleger fra La Voix du Nord.
videoer

«Jeg vet hat, jeg kjenner sinne, jeg kjenner tristhet, men der, det er noe annet, det er forferdelig, jeg vet ikke at vi kan oppleve noe slikt,» forklarte offerets far. «Vi tilbrakte dagen med ham på bowling, og hun ba oss om å overnatte i leiligheten hans, som hun gjorde fra tid til annen,» sa han.

Så fikk han en telefon rundt klokken 20.50: «Jeg hørte støy, friksjon, men ingenting annet. Jeg var bekymret. Da hun ikke svarte, ringte jeg telefonen hans.

Følgende ordveksling er skremmende: «Jeg sa til ham, kom over meg, Helena. Han svarte: «Hun er død. Jeg drepte datteren din”, jeg fortalte henne at jeg kommer, spurte henne igjen om adressen og dro”. På veien mellom Villeneuve-d’Ascq og hjemmet hans i Triolo i Ronchin ringer David mentalt politiet. «De kom samtidig med meg».

Den skadde mistenkte ble arrestert og innlagt på sykehus.

> Finn hele artikkelen og vitnesbyrdet til Helenas far på nettsiden til våre kolleger på La Voix du Nord.

I Frankrike vil nesten 100 kvinner allerede ha blitt drept av sin partner eller eks-partner i 2022.

READ  "Hun forstår ikke hva som skjer, hun vil bare hjem."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *