«Jeg skal korrigere meg selv og nyte livet»: Florent Bogney erklærer at han ønsker å trekke seg

Konkurranse om suksess Stemme, veldig vakker stemme Det var tett på TF1 denne lørdagskvelden. Til slutt vant Noor, den yngste i den ellevte sesongen, Telecroset med 56,2 % av stemmene. 16-åringen gir den femte seieren til sin allerede suksessrike trener Florent Bacchini. Stemme Med Stéphan Rizon (sesong 1), Slimane Nebchi (sesong 5), Marghe (sesong 10) og Anne Sila («All Star»-sesongen).

Gjennom hele sesongen tvilte aldri Florent Pacni på potensialet til hans unge talent. Under finalen, oversetteren Vet å bli forelsket Etter Noors opptreden følte han at han ikke var på sitt beste. «I alle sesongene jeg har fåttDet erJInnsidenDet har aldri vært en så komplett og fullstendig stemme.», Treneren beklager at den lille forsvarsspilleren hans skadet stemmen under semifinalen. «EHun Nei «Kunne ikkeOg hva er detteJegJeg vet så myeBra gjortR.e. Men, eHun holder oss mens MBli kjent med megvNoe igjen Fordi Showet bør fortsette. Hun rørte og detStjerneNei.Drøm. Jeg vet hvorHvor Hun kan gå.»

Denne sesongen har imidlertid ikke vært en lang stille elv for Florent Bognie, som ble diagnostisert med lungekreft i starten av sesongen. Gi i pakken 20 timer Fra TF1 er det ikke kjent om den 60 år gamle sangeren vil være med på det direktesendte telekroset som begynte i mai (tidligere scener er allerede spilt inn). «Jeg har hatt cellegift i seks måneder, og jeg vet ikke hvordan jeg skal være god til å begynne med. Alt kan skje. Jeg kan ha det bra eller sliten«, kunngjorde han.

READ  Arbeidsledighet Pierce Morgan 'Shameless' I'm A Selip Job Opportunity & Dec.

Treneren bekreftet imidlertid sin rolle helt til slutten. «jeg har det bra«, lover han under semifinalen hvor han dukket opp med tegnede trekk og barbert hode. Våre kolleger spurte. GalaFlorent Pagny kunngjør beslutningen om å trekke segStemme, veldig vakker stemme. «Deretter Stemme, Jeg fortsetter min siste cellegiftbehandling og etter det er det over! Jeg skal korrigere meg selv, jeg skal nyte livet, mine kjære er så nærme naturen, det er en mulighet. Jeg kommer tilbake regelmessig i løpet av denne seks måneders pausen. Jeg kommer straks tilbake. «

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *