«Jeg skjønte at det var en dårlig spøk… / C1 / Gr. H / PSG-Juventus (2-1) / SOFOOT.com

Ikke den beste stand-upen.

PSG er vakkert Skulle ha vunnet mot Juventus på tirsdag For å komme inn i Champions League (2-1) ønsket Christophe Galtier å snakke først Siden han dro dagen før, om jetreiser. Før journalistene kunne stille spørsmål, ville PSG-treneren forklare seg på pressekonferansen etter kampen: «Jeg skal fortelle deg om min dårlige smak som kom ut i går. Jeg liker å være morsom, og selv om det er viktig, skjønte jeg at dette var en vits i dårlig smak om et veldig emosjonelt emne og så det ute av proporsjoner. Her i PSG er vi ikke over bakken, alle her følger nøye med på klimarelaterte spørsmål, og vi gjør ikke i noe tilfelle noe. Jeg hørte mange ting. Jeg trenger ikke be om unnskyldning, det var en vits i dårlig smak, men tro meg, i klubben er vi alle berørt av disse klimaproblemene. Han rettferdiggjorde seg selv.

På fotballsiden ønsket teknikeren å opprettholde positiviteten man så i den første perioden, selv om han innrømmet at laget hans slet etter scoringen fra Juventus. «Fra det øyeblikket vi tok dette målet, var vi sårbare og det ga motstanderen selvtillitHan fortalte på RMC Sports mikrofon. Men det var en viktig seier. Det er alltid vanskelig å endre historiens gang og PSG har aldri vunnet mot Juventus. Å overvinne motgang betyr også å bygge et lag. I våre svakeste øyeblikk må vi være mer solide, mer teknologisk dyktige » .

Vi sees på hans neste show.
LT, med CG på Parc des Princes

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *