“Jeg trodde det ville skje snart. Men nei, nei!” : I Frankrike “Love is in the meadow” To kandidater forteller detaljene om sin første natt

I Belgia er bønder engasjert i å velge ut kandidater til sine eventyrreiser. Mens du er i Frankrike, er valget av den siste eller siste konkurrenten allerede gjort.

I hvert fall til Herve. Sistnevnte, som er i et forhold med Stephanie, tilbrakte sin første natt med kjæresten.

I episoden som ble sendt mandag 1. november, beskrev de også denne første opplevelsen.

I det minste det vi kan si er at de har de beste minner fra den første natten … veldig slem å høre dem snakke neste morgen!

“Siden er ikke lenger tom,” sier Herv, en bonde fra Picardie, som aldri har opplevd et seksuelt eventyr før. “Natten var bedre, den avslørte følelsene som ble født mellom meg og Stephanie. Så her er den! Det er ikke lett å si. Samtidig fornuftig.”

“Vi hadde en vakker natt. La oss bare si at det er alvorlig,” sa Stephanie.

Før jeg sa at Herv var veldig god. Ord som bekrefter hans kjærlige og milde budskap. “Jeg trodde det ville skje raskere enn jeg hadde forestilt meg. Men nei, nei. Det er ikke en skuffelse. Jeg sa til ham: “Du kommer til å gjøre meg sliten, jeg kan ikke mer!” “, Hun sa.

Til slutt, Love Birds var ikke klar til å tilbringe en natt, han lovet at han ikke ville være “den eneste personen” mens han sa at han var “aldri så glad”.

READ  Mister havet? Disse dokumentarfilmene om havet går ned til overflaten |

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *