«Jeg veier 138 kg»: hvorfor Marianne James har «ingen problem med å si» | Mennesker

«Jeg er veldig fornøyd med dette eventyret. Jeg er 60 år gammel og du forstår at jeg er på kortet med en vekt på 138 kg! Jeg er veldig stolt. Hold vekten riktig, jeg vil ha den, jeg har ingen problemer med å si det Ikke noe problem for Marion James. Denne 24. januar Skaperen av forsiden av magasinet «Current Woman» nøler ikke med å nevne vekten hennes. «Det er mitt spyd!», mener hun. «Det er en del av meg. Men, som du vet, fører overvekt til et dårlig image. Tjukke mennesker har en mer komplisert hverdag i deres personlige og profesjonelle liv. Grossofobi gjør vondt, gjør vondt, sier han.

Hvis Marianne James aksepterer vekten hennes, er det fordi hun anser ham som sitt «flagg». «I dag er jeg feit. (…) Jeg kommer meg ikke videre uten, så jeg kan like godt anta det! Jeg antar det, og jeg er glad for å se at det hjelper andre. Du kan ikke forestille deg hvor mange mennesker som kommer for å se meg for å si «takk». Takk for det du har gjort for oss.

Han aksepterer denne rollen som «representant» for overvektige med stor ynde. «Det er ikke bare det at jeg har det greit med å snakke for fete mennesker og bli likt og likt. Jeg gjør det spontant og med glede. Hvordan overvinne fatofobi? Marianne James ser bare én løsning: å vedta kvoter i ansettelsesbransjen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *