«Jeg vil at han skal spille for Norge»

Skrevet av Axel Allag, Media365 onsdag 22. februar 2023 klokken 23:20.

I et intervju med Canal + sa Erling Holland at han var inspirert av Kylian Mbappes opptreden. «Franske spillere er veldig heldige som spiller for Frankrike,» sa den nåværende Premier Leagues toppscorer med Manchester City, som ønsker å se ham spille for 2018 verdensmestere Norge.

To elementer ble fanget fra Messi-Ronaldo-duoen. Denne onsdag kveld, i et intervju med Canal +, avslørte Erling Holland alle fordelene han mente med at Kylian Mbappe skulle lede neste generasjon. «Det er mange gode spillere, Kylian er en av dem. Han er veldig sterk. Franskmennene er veldig heldige at han spiller for Frankrike. Jeg vil at han skal spille for Norge, men det er ikke tilfelle. Han er så rask, så sterk at han har vært lenket i årevis. Hva er han, to år eldre enn meg? Det er sinnsykt. Noen ganger må du fortelle deg selv at han fortsatt har 10 år igjen å spille på toppnivå. Han er fantastisk.»sa Manchester City-spissen.

Denne sesongen gir Manchester Citys 9. plass og hovedstadsklubbens 7. plass en imponerende statistikk. Erling Haaland har scoret totalt 32 mål på 31 kamper, mens Kylian Mbappe har scoret 27 mål på 28 kamper i alle konkurranser.. Begge elementene må ha krysset hverandre allerede for 3 år siden. Dette skjedde under Champions League 16-delsfinalen med dobbel header mellom Borussia Dortmund og PSG. I første omgang scoret nordmannen to mål for den tyske klubben (2-1), men var stille da han kom tilbake, da Mbappés lag vant takket være mål fra Neymar og Juan Bernard (2-0). Denne første kampen ville føre til andre i løpet av de neste sesongene, til glede for seerne, og selvfølgelig ulykken til Nets.

READ  Euro U19 - Norge - Frankrike og Sverige

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *