«Jeg vil ikke forhaste meg»

Sharpur Mefta ble gitt to faste bøter for å ha stoppet på McDonald’s i mer enn 90 minutter. Denne kunden hadde bestemt seg for å bli med broren sin på en gatekjøkkenrestaurant og bestilte litt mat. Naturligvis ville han ta seg god tid til å spise alt.


videoer

Noen dager senere kom plommen i postkassen hans og overrasket ham. UK Parking Control, byrået som administrerer parkeringsplasser, anklager McDonald’s for å overskride 90-minutters parkeringsgrensen som er planlagt for kunder. Hvis han nå skylder to bøter, er det fordi han brøt denne fristen om kveldene 4. og 6. januar.

En McDonald’s… Salt!

«Dette er den dyreste McDonald’s jeg noen gang har spist. Hurtigmat har ingen indikasjon på at du bare har 90 minutter å spise. Jeg ville ikke forhaste meg og bestilte litt mat,» sa kunden til Cambridgeshire Live.

Sharpur dro til McDonald’s for å be om hjelp, men de sa at de ikke hadde noe med historien å gjøre. Fra UK Parking Controls side sies grensen å være satt for å sikre flyten av bilparkering. «Denne grensen er markert mange steder på parkeringsplassen og utenfor den. Hvis en kunde føler seg lurt, bør han anke som angitt i selskapets regler,” forklarer en talsperson.

I dette tilfellet spesifiserte ikke selskapet om Sharpur-straffen ble frafalt.

READ  Stephen Van Hontenhoven ("deal over") slår Pierre-Jean Salenko

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *