«Jeg vil ikke la noen snakke for meg»


Medieutgivelsen til Romelu Lukakus agent Federico Pastorello er litt skummel i Chelsea… Romelus utgivelse først! Den røde djevelen uttalte seg på sosiale medier for å ta avstand fra ordene til noen som bryr seg om idrettsinteressene hans.

«Jeg vil ikke la noen snakke for meg … jeg vil holde kjeft og fokusere på å hjelpe laget med å fullføre denne sesongen på best mulig måte. Hvis noen prøver å fortelle meg om meg og klubben … er det ikke i mitt navn.»

Agenten hans Federico Pastorello snakket om fremtiden hans i spaltene til den italienske daglige La Repubblica denne fredagen. «Ingen forventet denne situasjonen der beløpet ble betalt», erkjenner den italienske agenten. «Jeg diskuterte ikke de tekniske valgene, men det er klart at det var et problem. (…) Situasjonen må vurderes nøye.

Ifølge flere rykter har Inter allerede forsøkt å hente Lukaku tilbake til klubben. Pastorello sier: «Veldig lei meg for ingenting.» Han har klubben og supporterne i hjertet, og han legger aldri skjul på det. I likhet med kjærligheten til Anderlecht, ønsker han å avslutte livet. Men vi kan ikke gjette forhandlingene: Chelsea er solgt, vi kjenner ikke forfatterne ennå, så det er for tidlig å snakke om samtaler med Inter eller Milan. Vi må vente. ⁇

Kommentarer fra Thomas Duchess bare minutter før han dukket opp på en pressekonferanse under FA-cupfinalen mot Liverpool. «Han (Federico Pastorello, red.anm.) kan snakke med den nye eieren uten problemer. Han vil kanskje ikke snakke med meg og det er heller ikke noe problem. Vi snakker med alle og evaluerer statusen til hver spiller, inkludert Roma. Det plaget meg ikke, og jeg håper det ikke plager det andre laget eller Romelu. ⁇

READ  OL i Tokyo bør tvinges bak lukkede dører ettersom den japanske regjeringen erklærer unntakstilstand

«Romelu har spilt bra den siste tiden, han har scoret og gjør alt han kan for å beholde sin plass på banen.»


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *