«Jeg ville vært litt ukomfortabel», sa JDG, og nektet å opptre med disse skuespillerne fra Harry Potter-filmene.

Galtvort Legacy Siden 10. februar: Mens millioner av spillere har blitt fordypet i Galtvorts arv, var det bare under en av de siste strømmene at Attic Player, også kjent som JTG, GDage, eller hans virkelige navn Frederic Molas, laget spillet . Noen få tilståelser knyttet til promotering av tittelen Avalanche … Han benektet kommersiell aktivitet.

JTG nektet en plate med to skuespillere fra historien

Som du vet har Galtvort Legacy vært tilgjengelig i noen dager på PC og neste generasjons konsoller, og som alle videospill har sistnevnte dratt nytte av en reklamekampanje til tross for all kontrovers. For dette, og generelt, Studioene har tilbudt noen store streamere å streame spill en stund, og i tilfellet Galtvort Legacy ga utviklerne en fin op-spesifikasjon til ingen ringere enn JTG..

Etterfulgt av mer enn 3,74 millioner seere på YouTube (hovedkanal) og 881,7k seere på Twitch, leverte sistnevnte faktisk. Spill med to av de ikoniske skuespillerne i sagaen: James og Oliver Phelps, tvillingbrødrene Weasley. Likevel avviste JDG forslaget, av den gode og enkle grunn at sistnevnte ville ha følt seg ukomfortabel.

Jeg drakk ikke, jeg visste ikke hva jeg skulle si til dem, du vet … så jeg sa til dem «Men det kommer til å bli litt vanskelig, ikke sant? Vi drar. Er du med Holla-modus, er du med i filmen? Vel, det er flott.» […] Jeg ville ha vært litt ukomfortabel, og jeg har ikke bra engelsk, og de kjente menneskene sa: «Ok, der går du…Harry Potter med nærliggende kjendiser.»

J.T.G

Senere interesserte spillet ham, men han visste ikke hva han skulle si til skuespillerne i filmen, noe som uunngåelig ville ha skapt noe ubehag, og han likte det ikke spesielt, noe som er helt forståelig. , selv om vi gjerne skulle sett en slik funksjon.

READ  "De vil ikke vende ansiktet vårt igjen": Fabian Le Castells sinne på Kotco "Quinols"

«Jeg har ikke denne illusjonen av stjernestatus»

Selv om han elsker filmer og skuespillere, er det ikke det som er problemet. JTG forklarer at han er helt fraværende i dette «stjernetalent»-systemet Så lag videoer i selskap med store skuespillere. Han tar en video med to venner, McFly og Carlito, med Tom Holland som eksempel, og han forklarer at i hans tilfelle: «Hvis du legger Tom Holland ved siden av meg, bryr jeg meg ikke, bortsett fra.» liker å snakke om videospill.

derimot, Han kommer på navnet på en skuespiller han ikke vil føle seg spesielt flau over, og det er Henry Cavill. Ja, skuespilleren som tar rollen som Supermann, Gerald de Rive, er kjent for sine tolkninger, og sistnevnte er fan av Warhammer-universet, men Warcraft!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *