Jennifer, som mistet 5 av sine 6 ferdigheter i et kryssild på “The Voice All the Stars”, forklarer denne hekatom


På “The Voice All the Stars” denne lørdagskvelden slapp Jennifer ganske mye fra det. Etter å ha mistet sine 5 ferdigheter under kryssild, kunne hennes junior Amalia, med 57,4% av de offentlige stemmene, slå Patrick Fioris lagkamerat Adeeb.

Uten Amalia ville Jennifer ha funnet seg alene, uten talent for liveshow, og trenervennene hennes har 3 eller 4 talenter på laget sitt.

Men hvem var ansvarlig for denne massakren? Vel, allmennheten i forliket bør bare stemme for å velge vinneren av krysskampen. Al.Hai, Anthony Tries, Lilu, Charlie og Ozzy ble ikke valgt ut for resten av eventyret på den unge mors laget.

Jennifer innrømmet i magasinet Télé-Loisirs at hun “ikke var en strateg”. Sangeren angir en annen grunn til å fjerne denne kjeden: ” Dette er et annet publikum. De er bare mellommenn. Da er kvinner mer enn menn …

Jennifer, i likhet med Tiflé-Loisirs fremgang, insisterer på at kvinner er mer sannsynlig å stemme på menn. Av de 15 talentene som kvalifiserte seg, var 9 menn og 6 kvinner. For den andre økten av kryssskampene var den eneste kvinnen som ble beundret av publikum Amalia …

READ  Anthony Bourdain dokumentar provoserer tilbakeslag over bruk av AI for falsk stemme | Anthony Bordain

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *