Jernbaneforbund fordømmer å utsette ansatte og passasjerer for fare Belgia

CGSP Cheminots LVHW (Liège, Verviers, Huey, Wilkenreidt) og CSC fordømte torsdag faren for ansatte og passasjerer etter implementeringen av et datasystem som indikerer avgang av tog. «Siden februar har mannskapssjefene blitt utstyrt med en tilkoblet klokke, som de la ut fra,» forklarer Anthony Signorino-Gello, Permanent Secretary of CGSP Cheminots LVHW.

I løpet av de siste to ukene har tre ansatte fått inndratt lisensen fra Welkenraedt-depotet, da toget gikk med dørene åpne eller med agenten på perrongen. Problemene knyttet til Linda-systemet er ikke begrenset til Wilkenreidt, sier Terry Moers, nasjonal sekretær i CGSP Cheminots.

Mange av de involverte agentene hevder at de ikke gjorde en feil, men at det snarere var en utstyrsfeil. Fra SNCBs side bekrefter vi at av de 40 000 daglige avgangene som tilbys ved hjelp av dette systemet, «har det blitt observert et lite antall individuelle og lokale hendelser de siste ukene,» bemerker talsperson Marianne Hernault. «Hvis klokkene fortsetter å starte uten kundeinstruksjoner, risikerer vi å møte sikkerhetsproblemer, som kan sette livene til ansatte og passasjerer i fare,» insisterer Anthony Signorino-Gello.

«Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er avgjørende, og vi har satt i gang en teknisk analyse for raskt å forstå problemet og iverksette passende tiltak,» insisterer talspersonen.

Fagforeningene lanserte en alarmprosedyre med sikte på å finne en rask løsning med ledelsen. Det er planlagt et møte neste uke. I mellomtiden vil ledelsen dra til Welkenraedt-lageret på fredag ​​for å intervjue agenter som la merke til problemet. «Vi beklager at ingen kraftige tiltak har blitt tatt utover å returnere noen klokker til leverandøren,» konkluderer den faste sekretæren.

READ  Eksperter sier at utdanning er nødvendig hvis irske sjåfører skal adoptere elbiler

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *