Jess sier «ja» til partneren sin under drømmeferien deres, men dør på tragisk vis fire dager senere

Craig McKinnon var på reise i Sør-Afrika med kjæresten Jess Prinsloo da han bestemte seg for å be henne om å gifte seg med ham. Paret begynte sitt romantiske opphold for en uke siden, og den unge mannen stilte et skjebnesvangert spørsmål: «De fleste av familien hans bor i Sør-Afrika, og de har ikke vært tilbake dit på seks år. Jeg vet at det ikke finnes noe bedre sted å fri. «


videoer

En fantastisk tid

«Stemmen min begynte å riste da jeg gikk ned på ett kne og spurte om du ville gifte deg med meg. Hun begynte å gråte «herregud» og sa «ja» til meg. Ansiktsuttrykket hans sa alt», forklarer Craig til våre kolleger fra Mirror.

Dessverre var parets lykke kortvarig da den unge damen døde tragisk fire dager senere. Jess har alltid hatt en alvorlig allergi mot melk, og hun kom uvitende i kontakt med det. Hun fikk et anafylaksianfall og døde på sykehus dagen etter på nyttårsaften.

Personen å klandre

Den unge kvinnen hadde vært nær døden mange ganger på grunn av denne allergien, men denne gangen døde hun. «Da Jess døde, døde en del av meg, men jeg klandret ingen for hennes død,» fortsetter Craig. En GoFundMe-side er satt opp for å hjelpe til med å dekke kostnadene ved Jess» begravelse 6. januar i Sør-Afrika.

Craig ønsker å øke bevisstheten om at allergi kan være svært farlig: «Det er noe folk ikke har kontroll over. Jeg vil at folk skal forstå hvor alvorlig dette er. »

READ  "Senk litt koketten din": Rachida Totti og Clementine Aiden signerer konfrontasjonen om forsamlingskvelden (video)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *