Jesse Lingard burde ha sluttet seg til West Ham i sommer


Manchester United -spissen Jesse Lingard tilsynelatende Avviste et trekk Til West Ham Sammen i sommer kan det vise seg å være en stor feil.

28-åringen var lånt i London-klubben i andre halvdel av forrige sesong, og han var den fremtredende siden for David Moyes.

Hammers ga ham muligheten til å uttrykke sine kvaliteter mens han slet med spilletiden Old Trafford Og spilleren snappet sjansen med begge hender.

Lingard scoret ni mål og fem assists på 16 kamper for West Ham.

På slutten av forrige sesong ble det allment kjent at Hammers ville signere spilleren permanent før starten av denne sesongen.

Et permanent skifte til London -klubben ville vært en klok beslutning med tanke på Lingard. Imidlertid har han valgt å bli på Old Trafford og kjempe om plassen.

Manchester United var allerede godt på den offensive siden med Marcus Rashford, Anthony Marshall, Mason Greenwood og Edison Cavani.

Ole Gunner Solczier har nå lagt Cristiano Ronaldo og Jadan Sancho til den offensive linjen, og Lingard vil ikke klare å tvinge seg inn i startoppstillingen foran disse spillerne.

30 Cape England International må spille konsekvent på dette stadiet av karrieren, og hans beslutning om å bli i Manchester United kan vise seg å være en stor feil. Verdensmesterskap Skal komme.

Linkard Klarte ikke å vinne med England under EM Med mindre han fortsetter å spille på klubbenivå, er det lite sannsynlig at han blir vurdert til VM.

Les: Fans roser West Ham -stjernen for landet hans.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *