Jesse Lingard Gary Neville gir en stum beskjed om fremtiden til Man UDT

Til tross for den imponerende gjeldsformen i West Ham, har Gary Neville reist alvorlig tvil om sjansen for at Jesse Lingard skjærer fremtiden sin i Manchester United.

Lingard kom til Hammers for kreditt i januar og har gjenerobret sin beste form i en eller annen stil. Han scoret et utrolig solomål for å beholde West Ham Tidlig kontroll hos ulv. Flere mål fra Pablo Fornells og Jarrod Bowen løftet West Ham 3-0 – Men det var en anspent avslutning da ulvene kjempet tilbake.

David Moyes er en veldig avslappet mann på heltid Da Hammers holdt seg til å gå til fjerdeplassen.

Katalysatoren for suksess er igjen Lingard. Han har nå seks mål og tre assistanser fra åtte kamper for West Ham.

Det er snakk om at han kan forme en vei tilbake til Manchester United-førstelaget. Til den slutten, Lingard selv skal ha kommet med to forespørsler til United hvis han ønsket å komme tilbake.

Neville mener imidlertid at Lingard ikke har mye sjanse til å spille vanlig fotball på Old Trafford. Faktisk sier han at han trenger å bli med Hammerne permanent hvis han vil fortsette å nyte fotballen sin.

Etter å ha vunnet i Wolves ble Neville spurt om han ville ta tilbake Lingard.

“Det kommer an på hvilket grunnlag det er,” sa Neville Sky Sports. “Hvis Jesse vil spille, vil han spille, du kan se, og da må han dra.

”Fordi han ikke kommer til å spille hver uke, tviler jeg på Manchester United, det prøver å bli nummer to eller først i ligaen.

READ  Pierreloki Colina har allerede fortalt FIFA hvordan de skal løse VAR-problemet etter Liverpool-kontroversen.

“Men hvis han vil tilbake dit og konkurrere og være en spiller sånn, kan han. Daniel James har vært her de siste ukene.

“Det er ingen tvil om at han kan spille for Manchester United, men han burde være i den rollen.”

United tillot ikke Hammers å forsvare sin vilje til å kjøpe som en del av låneavtalen. Imidlertid skal 28-åringen ha betalt 15 millioner dollar for å gjøre flyttingen permanent.


Følg våre sosiale mediekanaler – det er vi Facebook, Twitter Og Instagram


Linkard roser suksessen til de beste hammerne

Venter Linkard West Ham snakket om sin egen 3-2-seier: “Det var en tøff kamp. Vi måtte jobbe hardt. Vi hadde det. Jeg trodde det skulle bli nok et Arsenal. Jeg innrømmet det for en liten stund siden. Vi kommer ut. Det handler om å administrere spillet. “

I sitt mål la han til: “Det var mot to og to. Vi jobber med å trene. Michael tok en mann med strømmen. Det er alltid rom for forbedring. Det er en stor seier, vi utnytter.”

Når det gjelder hans sjokkerende retur fra en lånetransport til Old Trafford, erkjente Lingard: “Dette er bærekraft. Jeg har ikke spilt mye de siste to årene, så det er bra å spille uke inn og uke ut. Teamet hjelper meg. ”

Med seieren gikk Hammers tilbake til topp fire, og Linkard tror de kan holde seg der: “Det handler om å opprettholde og beholde fokuset. Vi har tøffe innretninger, men guttene er klare. “

Les mer: West Ham Linkard ‘leverer’ forhandlinger om spansk exit som et alternativ

READ  Rangers Ultras '55' Ibrox tittelfest fyller røykbomber og pyrohimmel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *