Jesse Lingard: Vil West Ham-skyldneren være en UK-startende i euro?

Jesse Lingard kom til West Ham United i januar for et lån.

Han har spilt i bare tre Manchester United-opptredener hele sesongen, har ikke dukket opp for England siden 2019, og har bare hatt ett Premier League-mål til sitt navn siden desember 2018.

For en forandring. To mål for 28-åringen Hammers 3-2-seier over Leicester Fortsetter sin bemerkelsesverdige form, ble han en av formkrigerne i Europa.

Kommer han til å skyte West Ham i Champions League? Fikk han en startplass for England ved sommer-EM?

Lingards umiddelbare innvirkning på Champions League-stasjonen

West Ham satt allerede blant de fire beste Da de signerte Lingard Men formen hans bidro til å etablere Hammers som ekte Champions League-rivaler.

Den Warrington-fødte spissen har scoret åtte mål på ni Premier League-kamper, og tilsvarer hans forrige beste på en sesong – åtte på 33 kamper i 2017-18. West Ham har vunnet seks av de ni kampene og tapt en, med ledere som førte Manchester City til fjerdeplassen med syv kamper igjen.

“Denne gangen har jeg fått tillit og intuisjon,” sa Lingard etter søndagens seier. “Spillerne visste hvor de skulle sette det. Det er flott, hvert spill er som en troféfinale.”

David Moyes, manager for Linkard i Manchester United, la til: “Vi var overrasket over Isess mål. Vi har alltid visst at han hadde evnen til å skape ting, men målene hans ga oss noe annet.”

Siden West Ham-debut, da han har scoret to ganger Aston Villa vant 3-1 3. februar spilte Linkard 11 mål (tre assist) – to flere enn noen annen Premier League-spiller.

I Europas fem beste ligaer har bare fire spillere hevdet seg mer – Barcelonas Lionel Messi (17), Inter Milanos Romalu Lukaku (13), Atlantas Luis Muriel og Villarreals Gerard Moreno (12).

Tidligere West Ham-forsvarer Matthew Upson sa til BBC Radio 5: “Alt er borte for David Moyes og West Ham planlegging. De er de beste når det trengs, den eneste forskjellen er den ekstra kvaliteten til Jesse Lingard.

“For et tegn han gjorde. Det var veldig smart for West Ham, og for ham personlig var det et stort trekk.”

Når han snakket på MOTD2, sa den tidligere engelske midtbanespilleren Jermaine Jenas: “Han har sin beste sesong, og dette er et eksempel på hvordan han har det.

“Det er en manager som stoler på ham, han spiller på et nivå som passer ham. Han er en flott spiller i denne fotballklubben, han viser det – han leverer.

“Det er en spiller som spiller øverst i spillet sitt. Da han var i United, var han noen ganger til venstre, noen ganger til høyre, noen ganger dyp. Nå kan han spille med en slik frihet?

“Etter min mening, hvis West Ham kommer til Champions League, vil saken med å bringe Lingard til klubben være grunnen til at de drar dit.”

Tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane la til på Sky Sports: “Han har returnert til West Ham, han har ikke spilt mye fotball, han er i form, kanskje han har noe imot ballen. [Manchester] United Men han er en talentfull fyr, har alltid det. “

Linkard tok ni kamper for å nå doble tall for Premier League-målscoring (åtte mål, tre assist), raskere enn noen annen West Ham-spiller – Paul Kitson gjorde det i 12 kamper i 1997

Hva er det neste for Linkard?

BBC Sports Football-korrespondent Simon Stone har sagt at West Ham vil sikte på å signere Lingard på en permanent avtale i sommer.

Manchester United-sjef Ole Gunner Soulscare har tidligere sagt at han gjerne vil eie Lingard, men han vet også at et salg kan gi inntekter.

Men med Linkarts Manchester United-avtale som skal utløpe i 2022, forventes West Ham å komme til en avtale for mer enn et gebyr.

Lingard kom til Hammers denne sesongen etter at han ikke spilte i Premier League eller Champions League for Manchester United.

“Dette er en vanskelig tid, gjeldsbygging,” sa han til MOTDx i forrige måned. “Du trener hele uken frem til spillet, og da blir du ikke valgt.

“Den var låst. Jeg så tilbake på de gamle spillene jeg spilte med England og Manchester United og fikk brann i magen igjen.”

Upson la til på BBC Radio 5 Live: “Etter hans opptreden denne sesongen, håper jeg mange lag vil se ham. Hva vil West Ham signere hvis de kan få ham permanent.”

Hammers håper å kunne tilby ham Champions League-fotball neste sesong, og Lingard ble spurt på søndag om han ville være en del av det.

“Det vil være en fantastisk prestasjon,” sa han. “Dette vil være første gang [West Ham’s] Historie og det å gjøre noe sånt er spesielt.

Fra den glemte mannen til den britiske starteren?

Linkard har allerede tjent en Husk England-laget, Spilt i alle tre kampene i forrige måneds kvalifiseringsrunde for VM.

Hvis han opprettholder dette skjemaet, vil han kunne begynne på EM i sommer?

Lingard, som så på England-manager Gareth Southgate på London Stadium, vil møte mot Bill Foten, Jack Graylish og Mason Mount.

“Euroene vil prikken over i’en,” la Lingard til. “Det kommer til å bli en god comeback-historie.”

Hvis du ser denne siden i BBC News-appen Klikk her for å stemme

‘Ta ham med på det flyet’ – den beste reaksjonen på sosiale medier

Vise fram: Nok et spill. Nok et mål for Jesse Lingard. Den latterlige formen han er.

Bobby Seagal: Kan ikke tro hvor interessant Lingard har vært siden han begynte i West Ham. Han spilte med glede, frihet og uttrykte seg på banen, og fikk tilbake plassen i England-troppen. Jeg håper han kan signere en fast kontrakt. Champions League for West Ham?!

Carl: Southgate kunne ikke ignorere ham hvis Jesse hadde dette. Uvirkelig til West Ham denne gangen !!

Alexander Dodorov: Jesse Lingard angriper igjen. Uvirkelig vri for ham. Han har absolutt bevist meg og mange andre feil. Ta ham med på det flyet til Gareth Southgate.

Matt Bonan: Det viser hva som skjer når du er fokuspunktet til et lag i stedet for å hjelpe noen andre til å bli fokuspunktet. Jesse.

Daniel Magua: Elsker holdningen hans om å bli utelatt fra United-laget.

READ  Eksklusivt: Steven Gerrard på Rangers tittel seier, Liverpool lenker og rasisme i fotball

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *