Jesse Lingards doble synker Leicester og gir drivstoff til West Hams fire første drømmer Premier League

Basert på dette beviset vil ikke West Ham delta i Champions League neste sesong. Medisinsk og musikalsk ser de bare ut som frost når de får 3-0 ledelse.

Det er et lag som spiller ved maksimal eksponering, selv om West Ham har blitt utvidet til et bristepunkt, men etter å ha gjenopprettet fjerdeplassen fra Chelsea, takket være en fortjent seier mot Leicester, vil de definitivt ta noe spesielt å banke på.

David Moyes, som gjør underverker med begrensede ressurser, kunne ikke være lykkeligere på sin lykkelige side etter å ha stoppet en kamp fra Leicester. West Ham mistet to av sine viktigste spillere forrige uke på grunn av skade, men igjen ba de om det største tilbakeslaget. Mark Noble, som gjorde sitt 400. opptreden for klubben på midtbanen, brukte sin erfaring til å redusere virkningen av Declan Rices kneskade, og la grunnlaget for Jesse Lingard og skapte en ny inspirerende scene med Hammond forsvunnet foran Michael Antonio.

Lingard, som har gått uten gjeld siden han kom til Manchester United i januar, scoret to ganger i første omgang og scoret åtte mål på ni kamper. Leicester var maktesløse mot å motstå sin strålende bevegelse og ekspert finish. Brendan Rodgers, som droppet James Madison, Ayos Perez og Hamza Chaudhry etter at trioen brøt Covit-19-protokollen, har forårsaket bekymring foran neste ukes FA-cup-semifinale mot Southampton.

Mens Kelechi Ihianacho har gjort en nesten utrolig sving, virker Leicesters tredjeplass usikker. De er ett poeng over West Ham, Chelsea er bare to bak, og står i fare for å gli ut av grepet på topp fire for andre sesong på rad.

Glem det sene spillet: Leicester var forferdelig de første 70 minuttene, og klarte ikke å takle West Hams omstrukturerte front-tre. West Ham, som spilte uten vanlig spiss, var deres fokuspunkt uten Antonio. Lingard utmerket seg igjen, og kombinerte effektivt med Pablo Fornells og Jarrod Bowen, som gjorde en assistanse før han scoret kampens avgjørende mål.

Antonio måtte bygge West Ham tålmodig uten å okkupere forsvarerne. De trengte personlig talent for å åpne det stramme spillet, og Arthur Maswaku var glad for å være på vakt, angrep fra venstreback og testet Leicester med ertende leveranser. Direkte og effektiv sendte Masuwaku et innlegg til Bowen, som var på mål 29 minutter senere, og banket Ricardo Pereira strålende før han fant foragerne i det fjerne.

Leicester Vladimir Kufal, som ikke var bekymret for Masuwakus tempoendring, var treg til å organisere seg da han samlet inn eiendeler til høyre. Den tsjekkiske vingback-ballen hadde tid for Lingard til å skjære seg til kanten av området, med høyre fot som spratt ned fra bakken og forbi usettede Caspar Schmeichel.

Leicester ble tvunget til å jage en balanser og begynte å forlate plassen bak ryggen. Det var veldig passende for West Ham, og de burde ha scoret igjen da Koofel eksploderte til høyre, for ikke å nevne Fornals.

Det er greit. Rett før pause brakte Isa Diop ballen ut bakfra før han løftet nok en pasning til høyre. Denne gangen krøllet Bowen løpet for å slå offside-fellen og løp til Schmidt før han rullet ballen til Lingard for en enkel avslutning.

Leicester var forbløffet. Etter Aaron Cresswells feil sendte Ihianacho en stor sjanse utenfor og de truet med ballen.

Jamie Verdy, som har scoret en gang siden 20. desember, har jobbet hardt i front, og ser seg høyt på Leicester midtbane, hvor Wilfried NDT og Yuri Tylemans kjempet mot det for å konkurrere med Noble og Tomas Soosek.

Selv om Rodgers reagerte ved pause og ble erstattet av Luke Thomas i stedet for Daniel Amarty, forble det mønsteret det samme. 48 minutter senere innrømmet Ihianacho besittelse og tillot West Ham å angripe igjen til venstre. Flyttet gikk raskt, med Masuwaku og Lingard slo seg sammen før en siste pasning fra Suzuki til Bowen, som justerte beina foran en lav finish forbi Schmidt.

West Ham var utbredt og jaktet på en fjerde. Lingard, inspirert av England-manager Gareth Southgate, ga Schmidt til Diop. Men da VAR grep inn og Diop styrte offside, hadde Leicester fortsatt håp. West Ham, som tok en 3-0 ledelse i andre kamp på rad da de slo ulvene i forrige uke, begynte å bli sliten, med Leicester som trakk seg tilbake og innrømmet en feil fra Ihienacho Masuaku med en stiv kjøretur fra 20 meter ut.

Moyes, som var klar med høsten, så spillet endre seg da Noble og Cresswell ble utelukket. Lucas Fabianski nektet Pereira, og satte opp en hektisk avslutning da Leicester scoret igjen, og erstattet Mark Albrightons innlegg på seks ekstra minutter.

Feber: Registrer deg og få vår daglige fotball-e-post

Det var nærmere enn det burde vært. Til slutt var sjansene for Champions League-fotball på London Stadium nærmere enn noen gang.

READ  Jurgen Globe sender Liverpool økonomisk advarsel som Nabi Keita sammenlignet med Real Madrid-legenden

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *