Jesse Wallace fra EastEnders har problemer med å snakke med to politibetjenter

Jesse Wallace fra EastEnders kommer i trøbbel mens han snakker med to polititjenestemenn med datteren Tallula, 16, nær hjemmet til London.

  • EastEnders-ikonet, 49, dukket opp i sandalene hans for å snakke med to politibetjenter da de parkerte teambilen sin midt på gaten 28. desember.
  • Da de hadde en samtale med politimenn, var han omgitt av Tallula, som han deler med politimannen, tidligere Dave Morgan.
  • En representant for politiet og Jesse ble kontaktet for kommentar på nettet
  • Skuespilleren, som spiller Kate Slater i EastEnders, hadde tidligere sprengt Med-politiet for å ikke ha undersøkt da hun stablet opp Tallula i Nord-London i 2018.

Jesse Wallace var i trøbbel forrige uke da han snakket med politiet nær hjemmet i London med datteren Tallula (16).

EastEnders Icon, 49, snakket med to politibetjenter i sandalene hans da de parkerte teambilen sin midt i en forstadsgate 28. desember.

Han var omgitt av Tallula, som han deler med politimannen sin, tidligere Dave Morgan, da han engasjerte seg i en vanskelig samtale med politimenn.

Diskusjoner: Jesse Wallace var i trøbbel da han forrige uke snakket med politiet med datteren Tallula, 16, nær hjemmet i London.

Jesse og datteren hans var på samme måte kledd som politibetjenter som pekte på Range Rover.

E-posten kontaktet politibetjenter og Jesses representant for kommentar.

Paret brøt sammen kort etter at Jesse fødte i 2004, en politibetjent, da Dallulas far Dave var sammen med sin mor for 10 år siden.

Skuespilleren, som spiller Kate Slater i EastEnders, sprengte tidligere Med Police for ikke å etterforske da hun stablet opp Tallula i Nord-London i 2018.

Snakker: Gruppen deltok i en anspent samtale

Snakker: Gruppen deltok i en anspent samtale

Jesse husker hvordan Tallula ble ranet av en pøbel i Maswell Hill da han var 14 år gammel.

Offisielle dokumenter viser at etter Jesses utseende ble det avslørt at selskapet hans var «fullstendig skadet» og måtte betale rundt 40.000 dollar i ubetalt skatt.

Rapporten, som ble delt av Company House forrige måned, følger den frivillige avviklingen av selskapet Thatcher Promotions Limited i 2015.

I følge byrået skylder Jesses selskap totalt 69 614 dollar i ubetalt selskapsskatt og merverdiavgift til HMRC, som likvidatorene deretter prøver å få tilbake.

Innerst inne: Hun gestikulerte under samtalen

Innerst inne: Hun gestikulerte under samtalen

Innerst inne: Jesse og datteren var på samme måte kledd, de snakket og gestikulerte til politibetjentene som pekte på Range Rover.

Fight: Offisielle dokumenter viser at Jesse's utseende skyldte rundt 000 40 000 i ubetalte skatter fordi selskapet hans var 'fullstendig skadet'.

Fight: Offisielle dokumenter viser at Jesse’s utseende skyldte rundt 000 40 000 i ubetalte skatter fordi selskapet hans var «fullstendig skadet».

Han ble siktet for forbrytelse for å ha forsøkt å forføre en mindreårig hjemme hos East Enders-stjernen, rapporterte Mirror. Han returnerte til sammen 000 60 000, men de fleste av disse ble motregnet av advokatsalær.

Jesse var i stand til å betale tilbake $ 27.000 av $ 69.614 han skyldte HMRC. Rapporten, publisert av Thatcher Promotions Limited, viste at han var «fullstendig skadet» og hadde avtalt 1000 refusjoner per måned.

Imidlertid oppfylte han ikke disse avdragene og sies å ha «fortsatt å jage». Derfor, for å beskytte gjelden, rådet jeg advokatene til å ta et gebyr på eiendommen hans, «sa uttalelsen.

READ  Influencers fra Dubai og Frankrike har en flaskekamp på en nattklubb i Cannes (VIDEO)

Jesse ble oppført som direktør for Thatcher Ads Ltd i Company House. Rapporten konkluderer: «Ingen andre saker pågår og selskapets saker er fullt såret.»

Tilbake: Skuespilleren sprengte tidligere Med-politiet for ikke å etterforske da Dallula (en 14 år gammel film) ble dumpet i Nord-London i 2018.

Tilbake: Skuespilleren sprengte tidligere Med-politiet for ikke å etterforske da Dallula (en 14 år gammel film) ble dumpet i Nord-London i 2018.

Stjernekarakter: Kate Slater i EastEnders

Stjernekarakter: Kate Slater i EastEnders

Reklame

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *