Jill Vandermulan kunngjør graviditet til sine kjære i en emosjonell video


For en glede Jill Wandermulan Og kameraten Simon! Denne onsdagen kunngjorde programlederen og influenceren til fellesskapet hennes på Instagram at hun er gravid for fjerde gang (Bella ble født 1. juni 2010, James ble født 15. august 2012 og Jude ble født 28. desember 2014). Ved kunngjøringen av denne glade nyheten ble hun vitnet av den runde magen at hun ikke nølte med å vise på sosiale nettverk.

Som en påminnelse har Jill allerede avslørt at hun har hatt flere spontanaborter. Så denne graviditeten ser ut til å være en gave som falt fra himmelen. «Jeg fortsatte å tro på det, jeg trodde på det selv i de mørkeste øyeblikkene. Jeg ga håpet mitt en sjanse igjen, jeg trodde på universet, du ga meg årets vakreste overraskelse som et mirakel, du bestemte deg for å velge meg som din mor, jeg er allerede så takknemlig for deg. Onsdag, tre dager etter kunngjøringen, la Jill ut et annet innhold om sin fremtidige baby, en video der hun avslører graviditeten for slektninger. Jill ønsket å vise ultralydvideoen sin til barna hennes, James og Jude. Det tok dem ikke lang tid før de innså at hun var en søster. Øyeblikk av glede gjør godt.

READ  Gwyneth Paltrow crocs bougie sensor vagin i en videovideo for Super Bowl

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *