Joe Biden Health: Demokrater anklaget for å fremme ‘ukvalifisert’ kandidat og ‘forråde’ America World | Nyheter

Dominic Green, medredaktør av den amerikanske utgaven av The Spectator, pekte på oppførselen til den nye amerikanske presidenten Joe Biden i hans offentlige opptredener. Biden sa at han var “utseende og svak” og at 78 åringen ikke var god nok til å klare den rollen han ønsket. Mr Green mener han har blitt “for flau til å se på” og følte at det var “grusomt å nevne det”.

Den 46. amerikanske presidenten – og den eldste i historien – reiste nylig bekymringer under et besøk i Houston i begynnelsen av mars.

Mens han holdt en tale ble Biden distrahert og distrahert.

På et tidspunkt sa den amerikanske presidenten: “Hva gjør jeg her?”

I en utgave av Daily Telegraph skriver Mr Green: «Sammenlign hvordan han beveger seg og hvordan han høres ut nå, til hvordan han var for et år siden, for fem år siden.

“Biden ser ut og føler seg svak.

“Han er frustrert over ikke å kunne møte de enkle behovene på kontoret – når behovene er enklere enn vanlig.”

Les mer: Beijing-tilbakeslag på amerikansk krigsskip i omstridte farvann blant høye spenninger

“Folks tillit til demokratiske institusjoner vil avta ytterligere. Og vi vil alle være part i Bidens offentlige ydmykelse.”

Under presidentkampanjen ga Bidens lege ut en medisinsk rapport på tre sider om hans tilstand.

Rapporten beskrev den demokratiske nominerte som en “sunn, sterk, 77 år gammel mann” som var kvalifisert til å lykkes med å utføre presidentens plikter, inkludert administrerende direktør, statsoverhode og øverstkommanderende.

Det sa at han ikke hadde noen kjente medikamentallergier og “bruker ikke tobakksprodukter eller drikker alkohol og jobber fem dager i uken.”

Mr. Biden er trygg på sinn og kropp Trening – og utfordring a Bonde fra Iowa gjorde pushups, løping eller en IQ-test sent i fjor.

Personen foreslo at han var “for gammel”.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *