Joey Barton utnevnt til ny Bristol Rovers manager | Fotballnyheter

Joey Barton er utnevnt til manager i Bristol Rovers.

West Country Club Tidligere manager Paul Distell fikk sparken De er to poeng utenfor League One-utgangssonen 10. februar, og etter å ha tapt mot Killingham på lørdag.

Han har signert en kontrakt frem til 2023 på Barton Memorial Stadium og vil påta seg lagets ansvar for kampen mot Wigan Athletics tirsdag kveld.

Clint Hill og Andy Mangan har sluttet seg til Bartons trenerteam som henholdsvis assisterende ledere og førstelagstrenere, mens nåværende trenere Kevin McGregor og Jack Mesour vil være en del av Bartons bakromstab.

I en kommentar til utnevnelsen sa klubbpresident Wel Al Ghadi: ”Vi er glade for å ønske Joey velkommen til Bristol Rovers og ser frem til å samarbeide tett med ham for å forbedre fotballklubben vår.

«Joey’s erfaring i sporten samsvarer med hans lidenskap for coaching og å levere resultater, noe som gjorde ham til en utmerket kandidat til rollen.

“Han har god kunnskap om ligaen og har allerede vist sin viten om å takke og gi resultater for skrivingen han har gjort i Fleetwood og for å få det beste ut av spillerne han jobber for.

“Vi er sikre på at han vil være i stand til å komme på lag i klubben og fortsette den fortsatte veksten til de yngre spillerne, og når vi snakker med ham, vet jeg at hans ambisjoner er i tråd med det vi ønsker å oppnå som Fotballklubb.

«Gratulerer til Joey, ansatte og spillere med de kommende kampene mens vi ser for å sikre vår sikkerhet og bygge en fremtid i Sky Pet League One.»

READ  Liverpools Alex Oxlade-Chamberlain-skilt neste sesong

Barton gikk i ledelse med Fleetwood i 2018, men det gjorde de 38 år gammel delt selskap I januar i år.

Fleetwood nådde League-sluttspillet under Parton i 2019/20 sesongen – der de tapte mot Wycombe i semifinalen – og han ble 10. i begynnelsen av dette året, men etter en dårlig form vant de en av hans åtte siste kamper. .

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *