Johann Schwartrup 2-behandlingsplattformen topper de norske blokkhodene

Den 14.500 tonne hovedstøtterammen for Johann Swartrup Processing Platform II.

(Hilsen iBall)

Maritimt personale

STAVANGER, Norge – 7. april, to år etter den første kuttet for bygging, forlot den gigantiske kjerne-støtte rammeverket (MSF) -modulen for Johann Swartrub P2-plattformen Eiffel-tunet i Thailand og er nå på vei mot Norge.

Johann Schwartz Process Platform II (P2) er Eiffels største prosjekt, som veier omtrent 23 000 tonn og engasjerer 4000 partnere på sitt høydepunkt. Equinor (den gang Stadoil) tildelte ingeniør-, anskaffelses- og byggekontrakten for toppsidene i april 2018.

I løpet av et år etter tildelingen av kontrakten startet det største byggearbeidet i alle tre blokkene ved Leger Uten Grenser, selskapets gårdsplass i Lam Sapang, og Dealin, en underleverandør i Raeong, Thailand.

To år senere har den ferdige blokken fire etasjer, med en totalvekt på ca 14.500 tonn. Selskapet hevder at det vil være den største operativsystemmodulen bygget på thailandsk jord – og bryter den forrige rekorden som MSF har satt for boreriggen Johann Schwarzenegger, som også ble bygget av Eiffel Thailand.

I tillegg satte prosjektet under rekorden rekord for den største heisen som ble utført på Eiffel Thailand, og fjerning av last av den ferdige blokken er den største landtransporten som noen gang er fullført i Thailand, som til og med kan bruke 604 akselinjer, en verden rekord, sa selskapet.

I Norge vil de resterende to blokkene i Leger Uten Grenser bli slått sammen med UBM og HVTC for å bli en base for oljefeltet Johann Schwartz i Nordsjøen. Semi-tillatt krankarakter av Hiroma Sleeper Forventes å utføre løftefunksjonen. Hele nettstedet er planlagt levert til Equine tidlig i 2022.

READ  Hvordan se live stream, tidsplan, tv-kanal, online

Johann Schwartz Phase 2, 4Q 2022 vil øke oljeproduksjonen til 720.000 p / d via Field Center.

Johann Schwartzs aksjonærer inkluderer Equiner (operatør, 42,6%), Lundin Energy Norway (20%), Petoro (17,36%), Acres PP (11,5733%) og totalt (8,44%).

04/14/2021

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *